Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,265
- 6,390
- 113
Kesene bereket knkÖdül gönderildi
Kesene bereket knkÖdül gönderildi
2- 5 makine, 5 dakikada, 5 düğme üretiyorsa, 100 makine 100 düğmeyi kaç dakikada üretir? Yanıt 5 dakika. En fazla belirtilen yanlış yanıt 100 dakika ve 2000 dakika. Baktığımızda 1 makine, 1 düğmeyi 5 dakikada üretiyor.SORU: 5 tane makine yaklaşık 5 dakika içerisinde 5 düğme üretir. Buna göre 100 tane makine 100 tane düğmeyi kaç dakikada üretir?
5 dkda hacıSORU: 5 tane makine yaklaşık 5 dakika içerisinde 5 düğme üretir. Buna göre 100 tane makine 100 tane düğmeyi kaç dakikada üretir?
Tebrikler DM2- 5 makine, 5 dakikada, 5 düğme üretiyorsa, 100 makine 100 düğmeyi kaç dakikada üretir? Yanıt 5 dakika. En fazla belirtilen yanlış yanıt 100 dakika ve 2000 dakika. Baktığımızda 1 makine, 1 düğmeyi 5 dakikada üretiyor.
Kesene bereket dost geçende iyi seri yakalamıştim 🤣🤣Tebrikler DM
maksat para değil adam ne güzel zihin açıyor zevkli .. geçen 3 te 3 yapmıştım 😅😅Sen bana bütün soruları dmden yolla ben bilirsin 1k gönderirsin bilemezsem ben sana 50 lira atarım
Farkındayım reis eğleniyorummaksat para değil adam ne güzel zihin açıyor zevkli .. geçen 3 te 3 yapmıştım 😅😅
Teşekkürler dostBu yorumu ilk cevaplayan iki kişiye 50TL hediye verelim
TenksBu yorumu ilk cevaplayan iki kişiye 50TL hediye verelim
Arkadaşımız 50TL kazandı son bir yorum daha yazana 50TLTeşekkürler dost
Tebrikler DM