Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mertcan45 / Sivas - Bodrum İy 1.5 Üst 6.5k

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
796
113
Elimden geleni yaptım yapıyı devreye soktum yine olmadı sağlık olsun

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,862
4,820
113
Maç sonu 1.5 bahsi aldım , hiç mi hiç, zerre kadar beklentim yok, adamların yaşadıkları kafayla bizim yasadigimiz kafa çok farklı, mesela fenerin durumu gibi, her sene sampiyon OLMAMAK için elinden geleni yapıyor her şekilde, ama milyonlarca taraftar çok değişik kafalarda, adamların sampiyonluktan ziyade başka dertleri var, kimse çıkıp siyasi sosyal şu bu demesin, Beşiktaş'ı da halkın , ezik kesimin, fakirin takımı diye yıllarca yutturdular, her neyse sadede gelelim, çıkar ve para söz konusu ise kıçını da yırtsan kaybedeceksin bu alemde

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
796
113
Maç sonu 1.5 bahsi aldım , hiç mi hiç, zerre kadar beklentim yok, adamların yaşadıkları kafayla bizim yasadigimiz kafa çok farklı, mesela fenerin durumu gibi, her sene sampiyon OLMAMAK için elinden geleni yapıyor her şekilde, ama milyonlarca taraftar çok değişik kafalarda, adamların sampiyonluktan ziyade başka dertleri var, kimse çıkıp siyasi sosyal şu bu demesin, Beşiktaş'ı da halkın , ezik kesimin, fakirin takımı diye yıllarca yutturdular, her neyse sadede gelelim, çıkar ve para söz konusu ise kıçını da yırtsan kaybedeceksin bu alemde
Getirteyim mi bu kuponu

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
796
113
Seyret şimdi 1.5 üst getirtiyorum