http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp mermare6 / Tek Maç

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
Şu maça 5.5 üst korner oynamisim 600 milyar verior son maç 0.5 üst gölün oranı bile 50 oran ama 2.5.ust oluor korner tabi tahmin ettiniz gibi 5 de kalıyor ulan Allah belanızı versin şike bukadar belli edilmez edilmez kornere çıkmasın diye adamlar gol yapıyor kuponu görünce hemen korner çıkmasın diye ellerinden geleni yaptılar e 2 takımın değeri 600 bin lira değil tabi ne dediysem tersine sonuclandirafaklar

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,696
113
Şu maça 5.5 üst korner oynamisim 600 milyar verior son maç 0.5 üst gölün oranı bile 50 oran ama 2.5.ust oluor korner tabi tahmin ettiniz gibi 5 de kalıyor ulan Allah belanızı versin şike bukadar belli edilmez edilmez kornere çıkmasın diye adamlar gol yapıyor kuponu görünce hemen korner çıkmasın diye ellerinden geleni yaptılar e 2 takımın değeri 600 bin lira değil tabi ne dediysem tersine sonuclandirafaklar
Başkan hangi mac

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
Son 100 maçının toplaminda 2 gol çıkmamış biz korner deyince 50 golle bitti maç kornerde 45 dakkada 1

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
Yok Baba bunlar kontrol ediyor tüm kuponları görüyor bakın bu maça dunyaz üzerinde kimse 5.5 alt korner oynamadı veya 4.5 üst korner oynamadı adamlar bunu görüyor ve 5 kornerle bitirir bunun başka hiç bir açıklaması olamaz 90 dakika saniyesi saniyesine ayarlı yemin ederim ayarli

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
40 milyon param gitti bu ay tek Golden tek kornerlerden yeter

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,674
1,515
113
Milyon milyon diyonda TL Mİ BİN Mİ YUZBİNMİ MİLYONMU KARAR VER

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
882
1,778
93
Dert etme reis dert edersen daha çok kaybedersin top bu yuvarlak nereye gideceği belli olmaz

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
Yani sen şey mi diyorsun? Benim gibi herkes bu maça korner oynadı herkesi kaybettirdiler korner çıkarmayarak ama gol çıkardılar öyle de demiyorsun da beni cia fbi takip mi ediyor diyorsun

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
879
113
Sıcağına sıcağına az sonra !

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,096
1,236
113
oynadığın kuponu atsana bi hele 200 tl oynamış yatmış ağlıyor ağlıyorsan oynama ne değişik adamlar var forumda

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
645
113
Korneri bırak ben bir defa kazandım korner den sürekli hem maça hem kornere oynadım maçlar hep geldi kornerler patladı