Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp mermare6 / Şikenin Krali

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
190 bin liralık kupon 11.5 üst korner 1.10dan oynamisim yarım saat bir korner atmadikar bak buna yemin ederim adamlar ordan korner bahsini gördü son 10 dakka kornere çıkan topu tutuyor resmen bragalilar kornere çıkmasın diye serefsizim bak bunlar bilinçli yapılan birşey ben burda anladimki Braga denilen namussuzlarin kasasında bile 190 bin TL yokki adamlar hırsızlığa başlamış Allah belanızı versin. Başka birşey demiom

Ekli dosyalar

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,225
3,550
113
190 bin liralık kupon 11.5 üst korner 1.10dan oynamisim yarım saat bir korner atmadikar bak buna yemin ederim adamlar ordan korner bahsini gördü son 10 dakka kornere çıkan topu tutuyor resmen bragalilar kornere çıkmasın diye serefsizim bak bunlar bilinçli yapılan birşey ben burda anladimki Braga denilen namussuzlarin kasasında bile 190 bin TL yokki adamlar hırsızlığa başlamış Allah belanızı versin. Başka birşey demiom
190k 1.10 orana basmak da ne bilim

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
4,525
113
Hani kupon

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kıral 22 oyuncuda korner atmama sıkesımı yapmıs 22 oyuncu anlassa korner atmama sıkesımı yaparlar aw ust alt taraf bahıslerını bılmıolarmı oyunun kalıtesızlıgınden korner olmamıstır

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Senden gelen para ile futbolcularin maaşi ödenecek demekki, bende izledim kesinlikle şike.

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
Attığın resimle anlattığın konuyu ne açıdan destekledin dostum :D

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Benimde tek kornerden cok param gitti

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
Aynen yok adamlar kornere çıkmasın diye analarını siktritti 50 korner olmuş ne hikmetse biz basınca 1 tane atamiorlar 1 saatte aynen şike deil aynen

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Aynen yok adamlar kornere çıkmasın diye analarını siktritti 50 korner olmuş ne hikmetse biz basınca 1 tane atamiorlar 1 saatte aynen şike deil aynen
Kardesim bakma sen onlara, bende 11.5 bekliyordum kenarda siyah cantali adamlari gordukten sonra yatacağımı anladım.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
4,525
113
Tmm senin bastığını gördüler birbirlerine söylediler sakın kornere top çıkmasın enayinin biri 190k basmış ona göre..

mermare6

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
32
18
Adamlar yemin ederim çizgiye gelmior korner olacak diye işleri bokuna karışıyor ee bı korner çıksa kulüp kapanacak benim gibi bir sürü insan oynadı nasıl çıkacaklar işin icinden

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,558
1,558
113
Ne korneri bekliyon maç 4 1 zaten dep umudu kesmiş evde maçın bitmesini ne kafayla korner girersn böyle maça