Kazana düşmüşüz biz bok kazanina küçükken hayatimda slottan 1 kere 30000 para aldim farmdan 7 liraya 1000x atti satin alsam yatirdigimi vermez farm alsam 30 dakikada kasayi bosaltir nasıl oluyor anlamıyorum1
1k bile olmadı MK millet 10 yapıyor tuhaf
Ayni oyunda 10k yap 1k cek spin satin alma yasakŞartlat ne beyler 100 fs eklendi
3 saat farm yaptim en son 60 farmdan girdi çektim🙂🙂Valla ben peşine yatırdım 2. Veya 3. Spinde 10 dan girdi 2700 oldu. Tabi aç gözlü biz o rakamın üzerini bir daha göremedik insanoğlu işte. Ac gözümu sikeyim![]()
OdermıÇekimi iptal etti kansızlar
Tebrikler ödemezOdermı
Evet bitmiş smdi sordumBu koda ait bonus bulanamadi diyor bitti mi bonus
Herkes senin gibi şanslı olmayabiliyor bazılarının kini yememistir belki şans işi buEkli dosyayı görüntüle 903654 BU 20000 TL ÇEKİM Ekli dosyayı görüntüle 903655 BU 8000 TL ÇEKİM Ekli dosyayı görüntüle 903656 BUDA 3000 TL ÇEKİM BEEN SAYFANIN EN BAŞINDA DEDİMKİ SAKLAYIN ADAMLAR YİYOR AYIK OLUN GERİ YATIRIN ÇEKİN DEDİM DİNLEMEDİNİZ
SAYFANIN EN BAŞINDA SÖYLEDİM YÜKSEK BETTEN ŞANSINIZA OYUNA SOKUN OYUNU BAŞLATMADAN KAÇIN FS SAKLAMAK GİBİNasıl yediriyorsunuz anlamadım
olabilir ama açık yakalandımı yapışacaksın 40 k kazanan vardı sakla dedim bilmiyorum sakladımıHerkes senin gibi şanslı olmayabiliyor bazılarının kini yememistir belki şans işi bu
eyvallahIlgınc helal olsun yedırmıssın
Eksik kaldıysa yardımcı olayım kankatotal para geldiği gibi k.k ödedim 2 de ben atıp 33 toplam yoksa giderdi
yok bro sağolasınEksik kaldıysa yardımcı olayım kanka