- 1,198
- 611
- 113
silindik ey halkım unutma bizi
Canlida 1. Siradaydim bağlanmadan işleme alındı sordum cevabı almadan parayı ödedilerKriptoyla daha mı hızlı ödüyor
Kural gelir gelmez değişti zatenkural değişmiş sayenizde ama devam ettim bakiye 12 k oldu 1 k çekim verdim beklıyorum bakalım bu arada oyun çok açıktı kendi paramla olmuyor bu iş
ben aldığımda kural 5k yap 500 çekti hatta 5 k yaptim kurallara baktım değişmiş bazı andavallar yüzündenKural gelir gelmez değişti zaten
Öyle çekim yapmadan önce değişti şartlar zaten ondan sonra herkes 1000 çekmeye başlamışcebinizde 100 lira yok ne diye siteyi kandırmayı düşünüyorsunuz kazandiysaniz kuralına göre 500 liranizi çekin gidin bu arada 6 bet 250 fs 5k yap 500 çek kötü de değildi neyseki hakkıyla 10 k yaptık bu arada şans açık oynayın daha cok bonusa giriyor
burada bazı kişiler kural ihlali yaptı diye oldu işte o onu diyorumÖyle çekim yapmadan önce değişti şartlar zaten ondan sonra herkes 1000 çekmeye başlamış
Onla alakası yok dost 22.42 de bonus paylaşılmış bir arkadaş 22.53 de şartların değiştiğini atmış burayaben aldığımda kural 5k yap 500 çekti hatta 5 k yaptim kurallara baktım değişmiş bazı andavallar yüzünden
Tamam dost senin dediğin gibi olsunburada bazı kişiler kural ihlali yaptı diye oldu işte o onu diyorum
ben bonusu 02.00 da felqn aldim dost o zaman şartı 5k yap 500 cktiOnla alakası yok dost 22.42 de bonus paylaşılmış bir arkadaş 22.53 de şartların değiştiğini atmış buraya
İmkanı Yok Ben saat 1 de aldım promosyonlar da 10 bin yap 1 k çek yazıyorduben bonusu 02.00 da felqn aldim dost o zaman şartı 5k yap 500 ckti
Satın alım yapmışmıydın kardeşimÇekim geldi beyler
Çekim geldi beyler
Yok reis yapmadimSatın alım yapmışmıydın kardeşim