- 174
- 56
- 28
Bu oyun sadece bendemi donuyor
Kanka valla bende çok açıktı 30 TL farmla oyuna aldı direkt çekim verdim 3 4 tane maxwin var üstteki yorumlara bak ordan hesap etOyun o kadar da açık değil kanka ya normal
Gördüm gördüm de tam normal rtp diğer sitelerin kısmasına alışıldığı için iyi geliyoKanka valla bende çok açıktı 30 TL farmla oyuna aldı direkt çekim verdim 3 4 tane maxwin var üstteki yorumlara bak ordan hesap et
Orası öle geçen x bir sitede 5 k 50 TL betten farmladim ara ödeme bile yapmadı egt digital bide ordan kiyasliyorum🤣Gördüm gördüm de tam normal rtp diğer sitelerin kısmasına alışıldığı için iyi geliyo
Alındı teşekkürlerŞartlar saçma gibi ama oyunlar açık
250 fs 6 TL bet 5000 yap 500 çek
Denemek isteyen alsın.. Bol şanslar. Promocode kısmına MERITWINDEYIZ yaziyosunuz. Ben çekim yaptım gorseli attım.
İlk posta takılma yorumlara göz at bonus şartları değişti bol sanslarAlındı teşekkürler
Eyvallah kralİlk posta takılma yorumlara göz at bonus şartları değişti bol sanslar
Benimde 1 saate geldulan 40. dkya girdik şansına bana mı gözleri açtılar
Gelir kanka sadece forum dusunme kaç yerde paylaşılmıştır bonus bakiyen duruyosa para gelir rahat ol site saglamligini kanıtladı benceulan 40. dkya girdik şansına bana mı gözleri açtılar
10000 yap 1000 çek şartlar1000 çekebilirdin
Bı kaç kişi var üst sayfalardan bakınKripto çekim yapan varmı ?
Niye kankaSildiler benim