Bakiye sifirlanmadigi sürece çekimin gelir dost rahat olPek umudum yok dost......1 saat oldu cekilm talebi vereli
Çekimi gonderdikten sonramı sifirliyacaklarki.saol dostBakiye sifirlanmadigi sürece çekimin gelir dost rahat ol
İsleniyor yazdıktan 2 dk sonra hesabında o şekilde takip et kankaÇekimi gonderdikten sonramı sifirliyacaklarki.saol dost
Saol.dost. Sioin satın aldık bakalım odeyeceklermiİsleniyor yazdıktan 2 dk sonra hesabında o şekilde takip et kanka
hızlı olan kazanır dostKanka yapmayın bunu işte bırakın bı bonusta uzun sürsün daha fazla kişi faydalansın bencil olmayın güle güle harca
Tşkler reisKarıştırmayın bonus bitince sohbet ederiz başkalarida faydalansın
Güle güle harca kanka
Kaç yapıp cektinBeyler 42 dk sonra işleme aldı herkesin emeğine sağlık
1k olarak mıBeyler 42 dk sonra işleme aldı herkesin emeğine sağlık
10k mı yaptın bakiye daha mı azdıBeyler 42 dk sonra işleme aldı herkesin emeğine sağlık
Kanka 2000 oldu direk çekim verdim önce iptal etti sonra bakiye düzeltti 1000 lira çekim verdim tekrardan 42 dk sonra geldiKaç yapıp cektin
Hadi bakalimKanka 2000 oldu direk çekim verdim önce iptal etti sonra bakiye düzeltti 1000 lira çekim verdim tekrardan 42 dk sonra geldi
Bonus güzel oyun açık. Herkes faydalansın cansın reisArkadaşlar 1k dan fazla vermeyin adamlar uyanmasın başkalarıda kazansın sadece kendinizi düşünmeyin
Oyun o kadar da açık değil kanka ya normalBonus güzel oyun açık. Herkes faydalansın cansın reis