- 2,773
- 1,130
- 113
Reis kaç dakikada geldi çekim bende ona göre bekleyeceğim yada uyurum yalandan beklemenin gereği yok bunada geç kaldık anlaşılanİlk çekenlere ödedi hemen bende çektim 1000. Kadada 1200 dü
Reis kaç dakikada geldi çekim bende ona göre bekleyeceğim yada uyurum yalandan beklemenin gereği yok bunada geç kaldık anlaşılanİlk çekenlere ödedi hemen bende çektim 1000. Kadada 1200 dü
Kanka hala çekebilen varsa çeksin son birkaç kişiye yollarlar belki arada kaynar ama çaktılar yani artık zorZhahahaahah benimkinide işleme aldılar 1200 TL idi bakiye
Uyandılar maalesefReis kaç dakikada geldi çekim bende ona göre bekleyeceğim yada uyurum yalandan beklemenin gereği yok bunada geç kaldık anlaşılan
10 dk da geldi banaReis kaç dakikada geldi çekim bende ona göre bekleyeceğim yada uyurum yalandan beklemenin gereği yok bunada geç kaldık anlaşılan
Ne zaman çekim verdin reis benim 10 dakika olduZhahahaahah benimkinide işleme aldılar 1200 TL idi bakiye
Tşkler reis bilgi için10 dk da geldi bana
Max 7 8 dakika havale verReis kaç dakikada geldi çekim bende ona göre bekleyeceğim yada uyurum yalandan beklemenin gereği yok bunada geç kaldık anlaşılan
ÖderBeklemede yazıyo ödenecek demek mi işleme alındı demekmi bu
Farmladım zaten satın alım yasak eritti kasayıFarm alsaydın keşke kanka satın alma odemiyo. 30 TL betle farmda tamamladim ben yada uyandilar müdahale ettiler oyuna çok açıktı yoksa bilemiyorum
Havale verdim bakalım bir şeye de geç kalmadan alsak şaşarım zatenMax 7 8 dakika havale ver
Denedin mi sen kanka kaç yapmadan cektinBir de desteğe bağlandım niye direkt sildiniz şartları bilmiyordum diye direkt suistimal ettiniz deneme hakkınız iptal diyor yani 1k çekim verecekler iyi düşünün 10k yapınca ödeyeceği varsa ondan da olursunuz
Evet az sonra isleniyor dicek ve gum işlem tamamlandi 10 dk sabretBeklemede yazıyo ödenecek demek mi işleme alındı demekmi bu
Beklemede mi yazıyo işleme alınıyor mu yazıyoBeyler kripto çekimi iptal etti 2000 TL bakiye düzeltti 1000 sabitledi verdim çekimi
Ozaman maks 1000 üstünü ödemioBeyler kripto çekimi iptal etti 2000 TL bakiye düzeltti 1000 sabitledi verdim çekimi
Dene yazma buraya çeken oldu ojSpin sakladım yatırım yapıp oynasammı