- 2,773
- 1,130
- 113
İsanlah reis nerdeyse yarım saat oldu tik yok hala beklemede bence uyandilar 10 dakikada gönderilen para yarım saatte gelirdi yoksaVallah kardo kaç kişi çekti bende dahil uyanmazlar inşallah
İsanlah reis nerdeyse yarım saat oldu tik yok hala beklemede bence uyandilar 10 dakikada gönderilen para yarım saatte gelirdi yoksaVallah kardo kaç kişi çekti bende dahil uyanmazlar inşallah
Kral saat kaçta vermiştin cekimiBenim 10 dk ödediler uyanmış olabilirler mevzuya
Finans ekibini kovdular büyük ihtimalle bakmadan onaylanıyorlar diyeİsanlah reis nerdeyse yarım saat oldu tik yok hala beklemede bence uyandilar 10 dakikada gönderilen para yarım saatte gelirdi yoksa
00.10 da verdim 20 geçe felan ödedilerKral saat kaçta vermiştin cekimi
Tamam gelecek o zaöanİşleniyor oldu şuan
Tşkler reis bilgi için00.10 da verdim 20 geçe felan ödediler
En kısa zamanda gelir dost inşallahİşleme aldılar paylaşan arkadaşa tşkler isanlah gelir daha uyanmadilar demekki
Rica ederimTşkler reis bilgi için
İsleniyor yazdıysa 2 dk ya düşer kanka güle güle harcaİşleme aldılar paylaşan arkadaşa tşkler isanlah gelir daha uyanmadilar demekki
İsanlah reisEn kısa zamanda gelir dost inşallah
Tşkler reisİsleniyor yazdıysa 2 dk ya düşer kanka güle güle harca
10 bin yaptık bakalım çekim gelecek miGates Of Olympus oyununda geçerlidir. Deneme Bonusu ile 10.000 TL ye ulaştıktan sonra yatırım şartı olmadan 1000 TL çekim yapabilirsiniz. Sartlar değişti gibi
uyandılar :d burda bagırırsanız bu akdar çektim sakladım diye daha nasıl ödemesini bekliyorsunuz bu forumdaki adamlardan bi cacık olmazVallah kardo kaç kişi çekti bende dahil uyanmazlar inşallah