- 148
- 44
- 28
Çekim az önce geldi kardeşim Yarim saat önce talep vermiştimHava ile verdim 1 saat oldu gelmedi iptal ettim payfix ile verdim bekliyorum
Çekim az önce geldi kardeşim Yarim saat önce talep vermiştimHava ile verdim 1 saat oldu gelmedi iptal ettim payfix ile verdim bekliyorum
başka yöntemle çekim ver2. Kez her iki havale ile red edildi
yyalan knk uğraşma boşunaKanki bu nedir biliyor musun gerçek.mi benm burda 20 bin dolarm var yönlendirmede sadece 3 kişi kaldı tammlayamadm
ah keşke denemeyi alıp kacsaydin dicem de siteye suan hayvan gibi coktukleri ici ödemeler aksamis reisYatırım yaptık ödedi diye şimdi de ödeme yapmıyor mevzuya gel
Bende de var o kadar çekebilir sen haber veryyalan knk uğraşma boşuna
100 yatırdımah keşke denemeyi alıp kacsaydin dicem de siteye suan hayvan gibi coktukleri ici ödemeler aksamis reis
Sen benden sonra talep verdin sen aldın ben hala bekliyom bizim para hacdan geliyo heralde 😂😂ah keşke denemeyi alıp kacsaydin dicem de siteye suan hayvan gibi coktukleri ici ödemeler aksamis reis
ABD doları kazanmak için sınavlar yapın, 1 dakikada kolayca 1 ABD Doları kazanın ve mini uygulamamızı tıklayan herkes 10 ABD Doları alacaktır.![]()
@RichQuestBot
Seize the chance to grab a million pounds, showcase your strength, and win huge prizest.me