Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merhaba 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleme:

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatıramadan sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Tek tek siteye gir

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,863
1,303
113
Tamam yatırmadıysan siteyi ne yapacan tarayıcı geçmişine bak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Havale yaptıysan gelir Kral Tebrikler
Kanka tebrik edilecek bişey yok la ben siteye yatırıyordum 5 bin para benden çıktıktan sonra siteye yatırım yaptım olarak işaretlememişim muhtemelen para benden çıkmış ama ortada yok. Oynadığım sitelerde para yatırdıktan sonraki saatlere baktım oyun oynamış mıyım hatırlamıyorum diye oynamamamışım. Yani parayı gönderdikten sonra yatırım yaptım olarak işaretlememişim fakat nereye gönderdim hatırlamıyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Tamam yatırmadıysan siteyi ne yapacan tarayıcı geçmişine bak
Salak mısın oğlum sen para benim hesabımdan çıkmış 5 göndermişim siteye yatırım yaptım olarak işaretlemeyşp sızmışım diyorum. Hangi site bulamıyorum para çıkışından sonra aktif olduğum sitelerde oyun oynamamışım.yani parayı yatırdım olarak işaretlememişim onu söylüyorum.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,955
11,554
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatıramadan sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Gecmis olsun dostum. Tarayıcı geçmişine bakabilirsen eğer yatırım yap sayfasına yönlendirmeden önce hangi site gozukuyorsa muhtemelen odur. Aksi durumda sekmede açık olan sitelere tek tek dekont atıp, ben butona basmayı unuttum diyeceksin. Hangisinde onay almışsa kontrolden sonra yansır. Para bı yere gitmez bence

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Oğlum seni harbiden kazığa oturturum bak embesil yaratık 5 bin havale yapmışım işte aptal özürlü neyini anlamadın siteye yatırım yaptım olarak işaretlememişim diyorum oğlum sen ne kadar embesil aptal aksi ve lanet bir insansın yemin ederim yanımda olsan sabah akşam döverim seni öyle uyuz aptal işe yaramaz bir lavuğun tekisin. Bak lan işine dallama.
O farketmez hangi siteden iban aldiysan yatırım yaptım tikini işaret yapmasan bile biraz geçte olsa yansır. Daha önce yaşadım

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,417
15,169
113
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Başınıza geldi mi bilmiyorum çok da sanmıyorum ama ben dün gece hesabımdan 5 bin havale yapmışım.Gözüm kapanıyordu zaten o ara, parayı siteye yatırdım olarak işaretlemeden sızmışım. Fakat hangi siteye yatııracaktım onu hatırlayamadım. Telefonda birden çok site açık olarak uyuyakalmışım. Bunu nasıl çözebiliriz?
Havale yaptıgın saat ile tarayıcı gecmisinden o saatde hangi siteye bakmissin onu kontrol et. Oda olmadi acik olan sitelere sirayla yazican para yatirdim hesabima gecmedi diye biri tutucak illaki

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Gecmis olsun dostum. Tarayıcı geçmişine bakabilirsen eğer yatırım yap sayfasına yönlendirmeden önce hangi site gozukuyorsa muhtemelen odur. Aksi durumda sekmede açık olan sitelere tek tek dekont atıp, ben butona basmayı unuttum diyeceksin. Hangisinde onay almışsa kontrolden sonra yansır. Para bı yere gitmez bence
Kardo buldum jojobete yatırmışım para hesapta duruyor 😅 sağolasın siliyorum konuyu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Havale yaptıgın saat ile tarayıcı gecmisinden o saatde hangi siteye bakmissin onu kontrol et. Oda olmadi acik olan sitelere sirayla yazican para yatirdim hesabima gecmedi diye biri tutucak illaki
Buldum kardeşim jojoya atmışım duruyor para hesapta geçmiş sağolasın

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Geçmişe bakıp son 3 sekmede ki sitelere bağlan yatırım yaptım hesaba geçmedi de. İllaki birindedir dost

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Ya bi siktir git senle mi uğraşacam aptal yardımcı olmaya çalışıyoruz kelimelerine bak 3 yaşındaki çocuk
Bence oynamış kaybetmiş Halis görüyor reis . Siteye yatırım yaptım butonuna basmana gerek yok normalde 3-5 dk arası geçiyorsa basmadan 15-20 dk arası geçiyor siteye para ben çoğu zaman yatırım yaptım butonuna basmam bile işin içinde iş var . Arkadaş zorlu bir gece geçirmiş

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bence oynamış kaybetmiş Halis görüyor reis . Siteye yatırım yaptım butonuna basmana gerek yok normalde 3-5 dk arası geçiyorsa basmadan 15-20 dk arası geçiyor siteye para ben çoğu zaman yatırım yaptım butonuna basmam bile işin içinde iş var . Arkadaş zorlu bir gece geçirmiş
Kaybetme falan yok jojoya atmışım duruyor
Ben de ciddi unutkanlık var tanımadan yorum yapmamanı rica ederim.

Ekli dosyalar

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,863
1,303
113
Ya ne bilim kanka millet değişik yardımcı olmaya çalışsan ters anlıyor neyse hayırlısı olsun hakkında

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Kaybetme falan yok jojoya atmışım duruyor
Ben de ciddi unutkanlık var tanımadan yorum yapmamanı rica ederim.
Eyvallah reis birşey demedim ama yatırım yaptım butonuna basmana gerek yok bu seni yanıltmasın x sitede yatırım yaptı isen geç düşer ama illa ki siteye ödemen yansır yatırımı yaptım butonu sadece sana ekstra ödemenin yansıması için 10 dakika kazandırır hepsi bu bunuda aklına yazmış olursun

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,863
1,303
113
Mahkeme işi noldu dün gitmiştin umarım iyi sonuç almışsındır

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Eyvallah reis birşey demedim ama yatırım yaptım butonuna basmana gerek yok bu seni yanıltmasın x sitede yatırım yaptı isen geç düşer ama illa ki siteye ödemen yansır yatırımı yaptım butonu sadece sana ekstra ödemenin yansıması için 10 dakika kazandırır hepsi bu bunuda aklına yazmış olursun
Bilmiyorum kardo yatırım yaptım işaretlemeden olduğunu bilmiyordum mesele o da değil zaten hangi siteye yatırdığımı hatırlayamamıştım önümde çok sekme açık uyuyakalmışım teşekkür ederim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Mahkeme işi noldu dün gitmiştin umarım iyi sonuç almışsındır
Gece konuştuk arkadaşlarla tekrar tekrar yazmak biraz sıkıntı kanka ama şunu bil çok değişik şeyler çıktı 3 yıl aldı. Katiyen para cezasınada dönmedi yatacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...