5 Eyl 2021 #101 EngiinnKaya Kayısı Kadar Güzel Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 1,119 442 83 merhaba kral abim 2-3 aya düğün var bana birşeyler hazırlarmısın
5 Eyl 2021 #102 ZuccaciyeciMehmet Dükkan gitti Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 139 169 43 Cihangir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Merhaba kardeşim seni tanıyorum nasilsin
5 Eyl 2021 #103 Cihangir Üye Yeni Üye 41 31 18 ZuccaciyeciMehmet' Alıntı: Merhaba kardeşim seni tanıyorum nasilsin Genişletmek için tıkla ... Porselen çanakları kırma dikkat et memedimm
ZuccaciyeciMehmet' Alıntı: Merhaba kardeşim seni tanıyorum nasilsin Genişletmek için tıkla ... Porselen çanakları kırma dikkat et memedimm
5 Eyl 2021 #104 ZuccaciyeciMehmet Dükkan gitti Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 139 169 43 Cihangir' Alıntı: Porselen çanakları kırma dikkat et memedimm Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim teşekkür ederim
Cihangir' Alıntı: Porselen çanakları kırma dikkat et memedimm Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim teşekkür ederim
6 Eyl 2021 #105 ZuccaciyeciMehmet Dükkan gitti Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 139 169 43 EngiinnKaya' Alıntı: merhaba kral abim 2-3 aya düğün var bana birşeyler hazırlarmısın Genişletmek için tıkla ... Merhaba kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin şimdiden. Dükkanım faal halde çalışıyor olsaydı düğün hediyesi göndermeyi canı gonulden istrrdim
EngiinnKaya' Alıntı: merhaba kral abim 2-3 aya düğün var bana birşeyler hazırlarmısın Genişletmek için tıkla ... Merhaba kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin şimdiden. Dükkanım faal halde çalışıyor olsaydı düğün hediyesi göndermeyi canı gonulden istrrdim