- 495
- 136
- 43
evet arkadaşlar bende iş arıyorum manisa civarı yada muğla civarı uygundur 6 ay yağcı olarak gemide çalıştım muğla dragonda bilen bilir zordur orda çalışmak garsonluk da yaparım aynı şekilde
@memet34 ne haber gardaş ,,herşey yolundami,,Tır tecrüben varmı kardeş gel başla 70 bin maaş yatma yerine gelince tırda yatarsın yatağı falan herşeyi var 2023 model 18 48 actros mercedes edirne izmir çalışırsınEkli dosyayı görüntüle 774087
Eyw reis antalyada bir iş var 1 haftaya inşla gidicem desteğin için teşekkürler.Kardeşim ben 18 yıldır denizlide pamukkale belediyesinde çalışıyorum, buraya şehir hastanesi yapılıyo yatılı olarak inşaat sektöründe çalışacak ilanlar vardı sana uyarsa araştırayım detaylı şekilde
Gellasgarş ücret lojman pislik YUVASI gelÇoğunuz beni biliyordur yada bilmiyordur. İş Arıyorum muğla antalya tarafında otellerde çalışabilirim yada istanbulda inşaatta pansiyon yada şantiyede kalabilceğim bir yer, ailemle aram iyi değil yani açıkcası kimsem yok, ama bişekil ayakta durmaya çalışıyorum Adıyaman'da yaşıyorum eğer o tarafta haberi olan olursa bana yazabilir mi rica etsem ilanlardan dönüş gelmiyor kb burayada konu açtım ama başka çarem yoktu.
Ne iş reisGellasgarş ücret lojman pislik YUVASI gel
Bi 4 5 ay orda biraz çalışsak yeterdi bi yeri aradım gel dedi haber bekliyorumyaz sezonuna denk geldiğin dediğin taraflarda otellerde rahat iş çıkar
burası iş bulma kurumu buyrun efendim size nasıl yardımcı olabilirizÇoğunuz beni biliyordur yada bilmiyordur. İş Arıyorum muğla antalya tarafında otellerde çalışabilirim yada istanbulda inşaatta pansiyon yada şantiyede kalabilceğim bir yer, ailemle aram iyi değil yani açıkcası kimsem yok, ama bişekil ayakta durmaya çalışıyorum Adıyaman'da yaşıyorum eğer o tarafta haberi olan olursa bana yazabilir mi rica etsem ilanlardan dönüş gelmiyor kb burayada konu açtım ama başka çarem yoktu.
Sanane la hayırdır adam zorda kalmış sana giren çıkan neburası iş bulma kurumu buyrun efendim size nasıl yardımcı olabiliriz
Umarım Allah seni daha çaresiz durumda bırakır oğlanın ne yaşadığını anlarsınburası iş bulma kurumu buyrun efendim size nasıl yardımcı olabiliriz
Bir an Kemal Sunal geldi aklıma amqİstanbula gel cankurtaranlik yap