Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merhaba Arkadaşlar İş Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
Çoğunuz beni biliyordur yada bilmiyordur. İş Arıyorum muğla antalya tarafında otellerde çalışabilirim yada istanbulda inşaatta pansiyon yada şantiyede kalabilceğim bir yer, ailemle aram iyi değil yani açıkcası kimsem yok, ama bişekil ayakta durmaya çalışıyorum Adıyaman'da yaşıyorum eğer o tarafta haberi olan olursa bana yazabilir mi rica etsem ilanlardan dönüş gelmiyor kb burayada konu açtım ama başka çarem yoktu.
Antalya kemer e gelebilir misin,
Hangi pozisyonlarda çalışabilirsin.
Meydan, depo, bar , garson?

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Parasızlıktan şok markette çalışıyom
Kanka bende çalıştım zamanında yani gayet rahattı benim mağazam 6 ayda mağaza sorumlusu yapmışlardı babamın dükkanı gibi takiliyordum 3.5 sene çalıştım tazminat aldım çıktım, yani boş durmaktan kesinlikle iyiymiş bence daha iyi iş bulmadan çıkma sakın

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Kanka bende çalıştım zamanında yani gayet rahattı benim mağazam 6 ayda mağaza sorumlusu yapmışlardı babamın dükkanı gibi takiliyordum 3.5 sene çalıştım tazminat aldım çıktım, yani boş durmaktan kesinlikle iyiymiş bence daha iyi iş bulmadan çıkma sakın
Aga bu mağaza aşırı yoğun nefes aldırmıyor müdür arkadaşımın mağazası rahat ama benim şansıma aşırı yoğun mağazaya koydular 80k ciro çekiyor günde bide her gün sepet mepet yaptıtıyorlar psikolojim bozulmuş haftada bir gün full çektiriyorlar allahtan 25 günü tamamladım şu maaşı bi alayım allah büyüktür

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Otel programları veya ileri seviye garsonluk biliyor musun?

Yabancı dil iki iş içinde neredeyse tek şart bro eğer biliyorsan bana ulaşabilirsin ileriki aşama için adli sicil kaydı istenir bilgin olsun

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,429
5,859
113
Otel programları veya ileri seviye garsonluk biliyor musun?

Yabancı dil iki iş içinde neredeyse tek şart bro eğer biliyorsan bana ulaşabilirsin ileriki aşama için adli sicil kaydı istenir bilgin olsun
Aslında askerden kalan bir sicilimde var kayıtta duruyor o yüzdende biraz sıkıntı yaşıyorum

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,540
4,120
113
Zamanla herşey yoluna girer ama mücadele etmeyi bırakma insan pes ettiği zaman kaybeder
Market, petrol vs ne olursa geçici bile olsa çalış günlük masrafını bir şekilde çıkarmaya çalış
Çalışmak değil çalışmamak ayıp
Zor günlerden geçiyorsun paranın kıymetini bil bi süre kumara düşme sakın

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,429
5,859
113
Zamanla herşey yoluna girer ama mücadele etmeyi bırakma insan pes ettiği zaman kaybeder
Market, petrol vs ne olursa geçici bile olsa çalış günlük masrafını bir şekilde çıkarmaya çalış
Çalışmak değil çalışmamak ayıp
Zor günlerden geçiyorsun paranın kıymetini bil bi süre kumara düşme sakın
Biliyorum aslında kumar iyi gelmiyor zararda sokuyor beni ama başka çıkış yolu bulamıyorum markette girsem girerim bi tanıdığım var ama kalacak yer sorun oluyor bi arkadaşımla çalışıyordum bi müddet kaldım onla ama artık söylemeselerde rahatsız oldukları gördüm onyüzden iyice boşluğa düştüm ama inşla çıkcam pes etmeye niyetim yok.

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
453
181
43
Benımde başıma geldi 2 yış önce
Antalyaya aldım valizi çıktım yatılı bi yer buldum antalya kaş da illa bulursun kardeşim oraya gitmen lazım lokanta otel illa bir yer alıyor

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
Hepsinde çalışabilirim dost garsonluk barda servis yapabilirim güvenlikte olur iş arıyolarsa dmden numarasını bırakabilirmisin
Dostum, mod Hotel yaz google a gir.
Kemer antalya seç.
Seçtiğin kafana yatan oteli bana söyle sana bildiğimi soyleyim ya tanıdık denk düşerse oraya yönlendiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...