- 2,798
- 1,809
- 113
Bol şans🫡Her alan geçerli 200 alındı Max 1000 ççekim
Bol şans🫡Her alan geçerli 200 alındı Max 1000 ççekim
nasıl eklettirdin fagaEklendi kaybedildi
nasıl yaptınBEYLER YAPDIM AMA İNŞALLAH KABUL EDERLER BAKALMEkli dosyayı görüntüle 747294
Galeriden yapdım sil yöntemiyle ilk önce foto indir sonra sill ve isim soy isim ve şartsız nakit e kadar sildim kendi ellerimle boyutu ayarladım kaydettimnasıl yaptın
ekledilermiGaleriden yapdım sil yöntemiyle ilk önce foto indir sonra sill ve isim soy isim ve şartsız nakit e kadar sildim kendi ellerimle boyutu ayarladım kaydettim
TC falan istediler bakıcam şimdi bekliyorum haberekledilermi
Reis deneme bonusu bu canlı destekten mesaj gelmwden bile talep ediliyorekledilermi
Reis ismi değişdirmene gerek yok gir canlı desteğe deneme bonusu de sana direk isticekleri TC isim soy isim ve doğum tarigi@bebegim61 nasıl yaptın onun dost ismi nasıl değiştirdin
@bebegim61 yok kanka başka siteler için lazım oluyor özelden görsel atarmısınReis ismi değişdirmene gerek yok gir canlı desteğe deneme bonusu de sana direk isticekleri TC isim soy isim ve doğum tarigi
Reiss uygulamadan yapmıyorum galerinin özelliği o bende ondan yapdıml @bebegim61 yok kanka başka siteler için lazım oluyor özelden görsel atarmısın
Kardeşim o eklediklero 200 tlyi 2000k yapıp 200 çekebiliyorsun mesaj üzerinden geleni 1k ya kadar çekiyorsunReis ismi değişdirmene gerek yok gir canlı desteğe deneme bonusu de sana direk isticekleri TC isim soy isim ve doğum tarigi
Kim derdiKardeşim o eklediklero 200 tlyi 2000k yapıp 200 çekebiliyorsun mesaj üzerinden geleni 1k ya kadar çekiyorsun