Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Memurlar Hk.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,293
19,237
113
Valla hocam ben 33 yaşında atandım 18 ile 33 arasında 15 sene özel sektörde idim. Ne banka promosyonu gördüm, ne çalışma saati biliyordum nede düzenli maaş emin ol çok fark var.
Aynı durumdayız bende 15 sene fabrikalarda süründüm. İnş rahata erecez

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,097
18,622
113
Söyle o vatandaşa herkesin sorunları var. Elli tane sorunum var benim. Senle sürekli konuşmuyor muyuz bro. Sen şimdi bana yazsan bir yazsan iki yazsan. Ben sana cevap vermesem ne hissedersin. Bu çocuk benimle demek konuşmak istemiyor dersin. Sen eğer o zaman konuşmak istemiyorsan da kardeşim şu an canım sıkkın sonra konuşalım yazsan biz anlarız zaten sen mesajlara cevap verme bizi sikleme ondan sonra kafana esince yaz boşkoycak o bu işleri, keyfe keder kimsenin gönlünü eğlendiremeyiz burda. Biz kardeşimiz diyorsak her zaman yanındayızdır o kişinin, kimse masal anlatmasın. Neyse Reşom salalım konuyu.
Eyvallah can olur öyle şeyler sıkma canını

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,263
4,141
113
Benim hanımda hazırlanıyor öyle böyle değil ama bıkmadan her akşam fix çalışıyor umarım herkes kalbinin ekmeğini yer özel sektör amelelik gerçekten.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
12,154
113
Benim hanımda hazırlanıyor öyle böyle değil ama bıkmadan her akşam fix çalışıyor umarım herkes kalbinin ekmeğini yer özel sektör amelelik gerçekten.
Sen de hazırlansana hanımınla beraber ne geziyon kumar forumunda

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
12,154
113
Kanka ben 35 oldum hanım 33 onun kafa daha zehir çocuk için tüm çaba benim acil iş bulup biraz ödemeler var onlarıda yapmam lazım dostlarımız var burada selam sabah için. Geliyoruz Kemal'im
Eyvallah kardom Allah kalbinize göre versin

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
137,918
183,698
113
Saygı çerçevesinde yorumlar lütfen

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,126
1,951
113
Dostum öğretmenim 500 tane siteye üyeyim sorun yok

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,161
8,951
113
Arkadaşlar devlet kurumlarına kpssyle atanan arkadaşlar varsa bikaç.sorum olacak?

1. Arşiv soruşturması ne kadar sürüyor?
2. Güvenlik soruşturması ayrı mı oluyor ne kadar sürüyor?
3. Benim telefona tonla arama ve mesaj geliyor. Ne yolla bildirecekler olumlu çıkarsa kaçırır mıyım?
4. Bakanlıklara göre süre değişiyor mu?
5. Belge evrak tamamlama süreci ne zaman başlıyor?

Bilgi sahibi dostlar yardımcı olursa sevinirim.
Kurumdan kuruma değişir
Ortalama 1 ve 3 ay
Telefonla arayıp ilgili kurumun personel şefliği bildirim yapar
Değişir
Seni aradıktan sonra 30 günün var

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,161
8,951
113
Onlar seni buluyor merak etme benim 2 sene oldu başlayalı hayırlı olsun insan olduğunu anlayacağın döneme giriyorsun.
Eğer çalışmıyorsan ve gelirin yoksa dediğin doğru ama kurumsaldan devlet memuriyetine geçiş hayatımın en büyük yanlışı oldu düzen ve iş etiği ortamı 0 devletin olduğu işten uzak durucaksın ben onu bilir onu söylerim

Ruhadam

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,594
247
63
Arşiv araştırması adrese kayıtlı olduğun şehirde yapılır dost büyük şehirdeysen 2 ayı bulabilir