- 39,464
- 14,324
- 113
Email dönüş yaparlar telefon kesinlikle açık kalsın kuruma göre deyisebiliyor maksimum 3 ay hayırlı olur insallahOlacam inş 1 ay oldu hala soruşturma sonucunu bekliyorum
Email dönüş yaparlar telefon kesinlikle açık kalsın kuruma göre deyisebiliyor maksimum 3 ay hayırlı olur insallahOlacam inş 1 ay oldu hala soruşturma sonucunu bekliyorum
Deme öyle deme22 yıldır memurum dostum dediğin gibi değil malesef
Eyvallah bunu yapayım en iyisiKral yaklasik 1 ay falan suruyor sonra atandigin bakanligin il mudurlugunun personel bumune haftada 2 kez telefon et pazartesi cuma baslama yazilari geldimi diye onlar geldi derse git evragini al muddet al baslamani yaptir nereyse kurum hemen bi maas pesin alcaksin 1 haftada alirsin sonra 15 i gelince 1 maas daha alcaksin bu kadar.
Sağolasın dost email de atıyorlarsa iyiEmail dönüş yaparlar telefon kesinlikle açık kalsın kuruma göre deyisebiliyor maksimum 3 ay hayırlı olur insallah
Hayırlı olsunOlacam inş 1 ay oldu hala soruşturma sonucunu bekliyorum
Sağol dost inşallah olur hayırlıHayırlı olsun
Hacı senin derdin neydi ben çözemedim ama Allah yolunu açık etsin. Beni az buçuk tanımışsındır. Özüm de sözüm de her zaman birdir. Sen neyin tribindeydin anlamadım. Yanlış yaptın. Allah çarşına pazar versin.Kemalım barışalım sulh teklif ediyorum
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden, red gelme durumlarında eve tebligat gelir, olumlu geçtiği taktirde telefon üzerinden arama yapılırArkadaşlar devlet kurumlarına kpssyle atanan arkadaşlar varsa bikaç.sorum olacak?
1. Arşiv soruşturması ne kadar sürüyor?
2. Güvenlik soruşturması ayrı mı oluyor ne kadar sürüyor?
3. Benim telefona tonla arama ve mesaj geliyor. Ne yolla bildirecekler olumlu çıkarsa kaçırır mıyım?
4. Bakanlıklara göre süre değişiyor mu?
5. Belge evrak tamamlama süreci ne zaman başlıyor?
Bilgi sahibi dostlar yardımcı olursa sevinirim.
Bunun huyu böyle kardeşim maalesef, canı istediğinde anında cevap verir, istemediginde dostum dediği adamin yazdığı şeye 3 ayda geçse cevap vermez.Hacı senin derdin neydi ben çözemedim ama Allah yolunu açık etsin. Beni az buçuk tanımışsındır. Özüm de sözüm de her zaman birdir. Sen neyin tribindeydin anlamadım. Yanlış yaptın. Allah çarşına pazar versin.
Haydaaa la bir Dm ye cevap vermedik diye sen beni silemezsin Çarşımda Pazar olmasın gel bakayım burayaHacı senin derdin neydi ben çözemedim ama Allah yolunu açık etsin. Beni az buçuk tanımışsındır. Özüm de sözüm de her zaman birdir. Sen neyin tribindeydin anlamadım. Yanlış yaptın. Allah çarşına pazar versin.
Kemalim sen çok kral adamsın burda gördüğüm en delikanlı adamsın diyordu, adam bir anda muhabbeti kesti şimdi ne olduysa kıymete bindik yine anlamadım gitti ben bu işi. Neyse bişey demicem Allah yolunu açık etsin.Bunun huyu böyle kardeşim maalesef, canı istediğinde anında cevap verir, istemediginde dostum dediği adamin yazdığı şeye 3 ayda geçse cevap vermez.
İnsanoğlu kardesim çok ta şaşırmamak lazimKemalim sen çok kral adamsın burda gördüğüm en delikanlı adamsın diyordu, adam bir anda muhabbeti kesti şimdi ne olduysa kıymete bindik yine anlamadım gitti ben bu işi. Neyse bişey demicem Allah yolunu açık etsin.
Kardeşim insan bazen kendine cevap veremiyor , ben evliyim bazı sıkıntılarım oluyor her zaman insan aynı modda olmuyor ama daha sonrasında değer verdiğim birisiyse Gönül almasınıda bilirimBunun huyu böyle kardeşim maalesef, canı istediğinde anında cevap verir, istemediginde dostum dediği adamin yazdığı şeye 3 ayda geçse cevap vermez.
La hâlâ öylesin konuş konuşma canın sağolsun öyle kestirip atmak yerine beklersen bir dinleseydin böyle düşünmezdin neyse sende beni az çok tanırsın kimseye burada ulu orta mesaj atıpta gardaşım çekmem ne diyeyim Kemalim sıkıntı yok babamKemalim sen çok kral adamsın burda gördüğüm en delikanlı adamsın diyordu, adam bir anda muhabbeti kesti şimdi ne olduysa kıymete bindik yine anlamadım gitti ben bu işi. Neyse bişey demicem Allah yolunu açık etsin.
İyi ya bende aynı şeyi söyledim zaten canı istediğinde cevap verir istemediginde vermez dedim. Ama sorunum var diyen adam o an kimseye cevap vermez. Bir ustteki ile bir allata kine cevap verip ortada kine cevap vermezse, sorunum var diyerek gecistiremezKardeşim insan bazen kendine cevap veremiyor , ben evliyim bazı sıkıntılarım oluyor her zaman insan aynı modda olmuyor ama daha sonrasında değer verdiğim birisiyse Gönül almasınıda bilirim
Hocam tebligat olumsuz olursa geliyor soruşturman, öteki türlü arayıp ulaşıyolar merak etmeNasıl buluyor ? Tebligatı elden teslim etmeleri lazım dimi posta kutusuna atıp gitmiyorlar
Valla hocam ben 33 yaşında atandım 18 ile 33 arasında 15 sene özel sektörde idim. Ne banka promosyonu gördüm, ne çalışma saati biliyordum nede düzenli maaş emin ol çok fark var.22 yıldır memurum dostum dediğin gibi değil malesef
Peki gardaş siz haklısınız dediğiniz gibi olsun bakalım herşeyin en iyisini siz bilirsiniz. Eyvallahİyi ya bende aynı şeyi söyledim zaten canı istediğinde cevap verir istemediginde vermez dedim. Ama sorunum var diyen adam o an kimseye cevap vermez. Bir ustteki ile bir allata kine cevap verip ortada kine cevap vermezse, sorunum var diyerek gecistiremez