- 7,155
- 8,056
- 113
Senegal
Gevhoridaoioidi mahallesi
Gevhoridaoioidi mahallesi
Parayı bulsak evden cıkcam ama 100 liradan büyüğünü göremiyoz@erhanbey22 onu bunu bırak ne zaman geliyosun buralara![]()
Kanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırımMemleket ordu selam dostlar
nerden anlıcan adamın alnında mı yazıyorKanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırımOrduya vesselam
![]()
Ve aleyküm selam 😀Kanka . bıraksan ordulu olduğunu anlardık tam memleket sevdalısısın sanırımOrduya vesselam
![]()
Nick namesine bakıpta Sivaslı demezdim be Erhanımnerden anlıcan adamın alnında mı yazıyor![]()
sende de 06 yazıyo ama malatyalısın bende 22 yazıyo suan antalyadayım nasıl olcak bu işlerNick namesine bakıpta Sivaslı demezdim be ErhanımAdamın nickinde Ordunun plakasına kadar var
![]()
Ankara0606 yazmış olsaydım inancın olsun Ankaralı olurdumsende de 06 yazıyo ama malatyalısın bende 22 yazıyo suan antalyadayım nasıl olcak bu işler![]()
Bursaa
Belki TSK sevdalısıAnkara0606 yazmış olsaydım inancın olsun Ankaralı olurdumAdam memleket sevdasını bangır bangır gömmüş oraya
![]()
ver bi cantıkBursaa
BursaaaMemleket Çorum ikametgah doğma büyüme Bursa
Erhan yol yakınken vazgeçBelki TSK sevdalısıseni yenicem Ersin gel didişelim
![]()
arnavut musunBursa yıldırım selamlar olsun beyler nerde bursa çocuklari 😀
Yok kanka neden 😀arnavut musun![]()