- 43,424
- 7,839
- 113
Atınnnn
Bana saçma geliyor sürekli skor işiDost can sıkıntısından yaşıyoruz zaten iszislikyen
Kafamı dağıtıyorum dost düşündükçe içinden cikarmadimiz şeyler varee azından yazarak meşgul ediyorimBana saçma geliyor sürekli skor işi
Mesaj kasma başka birşey değil
Ama sen can sıkıntısına yazıossn onada sayfı duyarız 😃
mantıklıŞuan aktif 8 kişi var , 8 kisi 300 yapariz kimsenin gönlü kalmaz, karar verirsiniz,tabi patlamazsak
Bol bol şans 🤞Teşekkür @Cips , hedefe ulasirsak rollu yaptıran a ve bir kişiye roll bakiyesi için ulaşırız
AminnŞuan aktif 8 kişi var , 8 kisi 300 yapariz kimsenin gönlü kalmaz, karar verirsiniz,tabi patlamazsak
Baştan takip edenlere ayrıcalık yapsan en azından bir farkı olsunŞuan aktif 8 kişi var , 8 kisi 300 yapariz kimsenin gönlü kalmaz, karar verirsiniz,tabi patlamazsak
İyi bari gorunmez değilmişim birileri görüyormuşCiqlet
Mrc
Salobalo25
Ahmetc
Frank
Sinan
Yapabilirim
Athena
Şimdilik bu kisiler kalirsa akitf bakariz
Sağlık olsun 300 de az ama nabalım dost hayırlısıŞuan aktif 8 kişi var , 8 kisi 300 yapariz kimsenin gönlü kalmaz, karar verirsiniz,tabi patlamazsak
Zaten bu kişiler hep aktif dost,cok birşeyde demek istemiyorum yatarsak hepimiz hayal kırıklığı yasamayalim, gelin güvey olup 🙂Baştan takip edenlere ayrıcalık yapsan en azından bir farkı olsun
Şans bizimle olsun gelsin de kuponZaten bu kişiler hep aktif dost,cok birşeyde demek istemiyorum yatarsak hepimiz hayal kırıklığı yasamayalim, gelin güvey olup 🙂