http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp mehmet3131 / Tek Maçtan Kayıp

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,891
2,166
113
Beni de Kızılyıldız yaktı ilk yarim sayı ile bugun her turlu spor dalında hep tekten 15 kupon yattı kayıp 200k oldu

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
3,169
113
Bugün kadın üniversite takımı beni yedi bitirdi ilk periyot 8 fark yemez dedim 9 yedi . 2. Periyota eve oynadım 6 sayı fark atar die bu sefer dep 12 sayı fark attı . 3. Per alt aldım dep gitti 4 sayı attı 32 yedi. Ulan bastığını hesaplayın komple alt aldım zarar çıksın diye bu sefer her ikisi 27 şer attı kadın lan bunlar 27 nedir NBA mi bu ne güzel oynuyorlar milletle

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
577
323
63
Bugün kadın üniversite takımı beni yedi bitirdi ilk periyot 8 fark yemez dedim 9 yedi . 2. Periyota eve oynadım 6 sayı fark atar die bu sefer dep 12 sayı fark attı . 3. Per alt aldım dep gitti 4 sayı attı 32 yedi. Ulan bastığını hesaplayın komple alt aldım zarar çıksın diye bu sefer her ikisi 27 şer attı kadın lan bunlar 27 nedir NBA mi bu ne güzel oynuyorlar milletle
Baremleri ona göre açıyorlar walla kanka diyorum ya yatan maçıenda tek 45.5 üst vardı aldık 1 dakika kala 45 ev 10 tane serbest kacirdi 1 dkde 1 tane atmadi