- 20,190
- 12,257
- 113
Sevindim exkankam hayatın güzelleşir umarım 🙏İyiyim şükür gardasım bende Allah nasip ederse büfe acicam dukkanla uğraşıyorum kaç gündür şükür bı dışının boyası kaldı sağolsun abim sponsor oldu da bir işe girdim sayesinde 😅
Sevindim exkankam hayatın güzelleşir umarım 🙏İyiyim şükür gardasım bende Allah nasip ederse büfe acicam dukkanla uğraşıyorum kaç gündür şükür bı dışının boyası kaldı sağolsun abim sponsor oldu da bir işe girdim sayesinde 😅
bastık izlemedeyizBreclav maçı İlk yarı 1,5 üst canlı çek ligi
37 🔥 🔥 gol diye düşünüyorum ve hissediyorum bol şanslar dostum 🙏🏻bastık izlemedeyiz
umarım dakika 35 sahadada pek hayır yok gibi ama bizim mahalle halısahaları daha iyi izliyok bakalım37 🔥 🔥 gol diye düşünüyorum ve hissediyorum bol şanslar dostum 🙏🏻
İnşallah gardasim benim başımın üstünde yerin var 😊Çok sevindim gardasim gelirim açılışa
Allah razı olsun gardasım sağolasın inşallah hepimizin en kısa zamanda güzelleşir 😊Sevindim exkankam hayatın güzelleşir umarım 🙏
aktif değildik girdik bi lige lose diğer kasaya artıkTrabzon Kuban basket 3, çeyrek üst girilir dost bol şanslar
Geçmiş olsun.aktif değildik girdik bi lige lose diğer kasaya artık