- 374
- 246
- 43
AKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
Bol şans diliyorum MehmetAKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
eyw kral genel aklında maç olan varsa yazsın değerlendirelimBol şans diliyorum Mehmet
Bol şansAKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
neAKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
Bol şans dostAKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
diyorum ki aklında maç olan varsa paylaşırsa bizde değerlendirip kupona eklerizne
Bol şanslarin olsun dostum 🙏🏻
Bol şanslar dostumAKLIMDA SUAN KUPON YOK AMA CANLI VEYA KOMBİNE BİŞİLER YAPIP PAYLASIRIZ
Ne yi ben yazmadım dostum klavye hatası 🙏🏻diyorum ki aklında maç olan varsa paylaşırsa bizde değerlendirip kupona ekleriz
Şuan italya brezilya maçı para dağıtıyorFutbol maçlarını boşver derim basketbol voleybol iyidir
Valla rol yapalım dersen kontrolü bana bırak ben sana maçlar vereyim canlıdan basket voleybol üç adım da hedefe ulaşırızeyw kral genel aklında maç olan varsa yazsın değerlendirelim
Ama maç öncesi kombine felan bilmem ben roll severizValla rol yapalım dersen kontrolü bana bırak ben sana maçlar vereyim canlıdan basket voleybol üç adım da hedefe ulaşırız
Ancak bu iddianın yüzde 90 bı bilgi yüzde 10 sans faktörüne dayalıdır bunuda bilmek lazım...Valla rol yapalım dersen kontrolü bana bırak ben sana maçlar vereyim canlıdan basket voleybol üç adım da hedefe ulaşırız