- 577
- 323
- 63
son parayı atmısız 3 maç son mac ajax kg kalmıs 3 golu iptal oldu maçı izleyen varsa futbolun sahada değil masada oynandıgını anlar dostlar baskada bişey demiyom allah belanızı versin
Bende 15bsene önce Aston villayı kara lisateye almıştım ama hala oynuyom sende birgün Ajax a oynucajsinson parayı atmısız 3 maç son mac ajax kg kalmıs 3 golu iptal oldu maçı izleyen varsa futbolun sahada değil masada oynandıgını anlar dostlar baskada bişey demiyom allah belanızı versin
Kara listemde 28 tane lig var hepsine oynarım hala şaşmazson parayı atmısız 3 maç son mac ajax kg kalmıs 3 golu iptal oldu maçı izleyen varsa futbolun sahada değil masada oynandıgını anlar dostlar baskada bişey demiyom allah belanızı versin
kanka ajax macında zaten favori takım evinde 9 maçta gol atmadıgı maç yok dakka1den golu iptal oldu 2. golu iptal oldu 88de atıyor ama sebepsiz bir farul yapıp ajax oyuncusu disek atıyor gol gene iptal kg olsa 10ka alcaz tiyatro resmen artık futbolKara listemde 28 tane lig var hepsine oynarım hala şaşmaz
Sağol dost aynen yaptık bir şeyler bugünde böyle kazanalım 150 de sen ateşle de düz 500 lira olsun@Enişte çekiliş kazanmışsın reis 🥸
doğru bazı maçlar masada bitiyorson parayı atmısız 3 maç son mac ajax kg kalmıs 3 golu iptal oldu maçı izleyen varsa futbolun sahada değil masada oynandıgını anlar dostlar baskada bişey demiyom allah belanızı versin
yok ki akşam son 1500ü bastık kaybettik. Ama ümit var hala betgitten 1k freebet çıkmış eklensinde 😂Sağol dost aynen yaptık bir şeyler bugünde böyle kazanalım 150 de sen ateşle de düz 500 lira olsun
O hala Telegram da bol keseden dağıtıyor mu freebetleriyok ki akşam son 1500ü bastık kaybettik. Ama ümit var hala betgitten 1k freebet çıkmış eklensinde 😂
Hamdi mi 😂O hala Telegram da bol keseden dağıtıyor mu freebetleri
Ne bileyim bi ara betgit 50k falan telegramda ödüller dağıtıyordu 10 kat çevrimliHamdi mi 😂
Betgitten son 1 yılda 50-60klık freebet almışımdır toplamda parça parça hiçbirinde 10kat çevrim duymadım kazanç ana para 😂😂Ne bileyim bi ara betgit 50k falan telegramda ödüller dağıtıyordu 10 kat çevrimli
10 dk da 2 gole 1.20 veriyo nasıl iş oEkli dosyayı görüntüle 861032Ekli dosyayı görüntüle 861033Tam benim maçlar para yokken denk geliyor
3 gol olcak ondan10 dk da 2 gole 1.20 veriyo nasıl iş o
Dk 25de 4-0dı 12.5 üst 3.30 oran vardı basacaktım para çıkmadı10 dk da 2 gole 1.20 veriyo nasıl iş o