- 18,947
- 8,035
- 113
Bol şanslarŞansa bala artık salladım ya tutarsa Gelirse 2k dağıtım @mason55 @KingPanther gelirse dünün telafisi sizide görürüm dostlar unutmadım siziEkli dosyayı görüntüle 840070Ekli dosyayı görüntüle 840071
Bol şanslarŞansa bala artık salladım ya tutarsa Gelirse 2k dağıtım @mason55 @KingPanther gelirse dünün telafisi sizide görürüm dostlar unutmadım siziEkli dosyayı görüntüle 840070Ekli dosyayı görüntüle 840071
BolşanssŞansa bala artık salladım ya tutarsa Gelirse 2k dağıtım @mason55 @KingPanther gelirse dünün telafisi sizide görürüm dostlar unutmadım siziEkli dosyayı görüntüle 840070Ekli dosyayı görüntüle 840071
hocam ronaldoma laf ediyodun bak adam 2tane sallamışeyvallah düşünmen yeterbol şans
kaeyi bulan tüm şutlar sayılıyor penaltı diye ayrım yokronaldoda geldi fransanın 2şut kaldı gece maçlarına kaldık beylerr sitede kazandı olmadı ronaldo ama penaltıda şuttan sayılıyo sonuçta deme yanlışım yok
dagıtımı bosver oran süper kuponun tutsanda dost suan oynanlar tutmuş gece maçlarına klamısdostlar gelmesi durumunda 500 mason 500 kingpanther onlara sözüm var yine 2kyıda 10kişi 200 yada 5kişi 400 şeklinde dağıtırız
Kuponu bozdunmu dostmasoonn bak ihtihara 3tane vurmuş şuan kuponu bozduğuma üzüldüm keşke romanyayla norveçide oynasaymışım oran 100dü neyse bu arada hiç bozmıcam ya tutarsa
neyi bozduk hocamKuponu bozdunmu dost
hocam 20dkda bitane kaleye vuramıyolarsa oynamasınlar zatensenin fransa kızardı umarım 1 şut daha kaleyi bulurlar. bence kontradan yaparlar
neyi bozdun neyi bozmıycan anlamadım kimasoonn bak ihtihara 3tane vurmuş şuan kuponu bozduğuma üzüldüm keşke romanyayla norveçide oynasaymışım oran 100dü neyse bu arada hiç bozmıcam ya tutarsa
Kuponu knkneyi bozduk hocam