- 2,808
- 1,437
- 113
Sen harbiden buna bin lira Bastın mı
Zengin adam dost basarSen harbiden buna bin lira Bastın mı
Fero Bazen sana kızıyorum biliyor musun ya hem seviyorum hem kızıyorum Neden diye bir sorsanaZengin adam dost basarbizim gibi gariban adam değil ki 100 TL nin degerini bilsin
Vardır bir sebebin dost anlat bakalımFero Bazen sana kızıyorum biliyor musun ya hem seviyorum hem kızıyorum Neden diye bir sorsana
Anlatayım o zaman zengin diyorsun ya Kızıyorum her zaman azimli ol ben kazanacağım da ya kaybettim deme Bunun etkisi olacak sana bak görürsün herkese zengin görmeVardır bir sebebin dost anlat bakalım
yok hocam kayıp bonusu 250tl bastım ama güzel salladım ümidim varSen harbiden buna bin lira Bastın mı
muro başkan söylüyosa haklıdırAnlatayım o zaman zengin diyorsun ya Kızıyorum her zaman azimli ol ben kazanacağım da ya kaybettim deme Bunun etkisi olacak sana bak görürsün herkese zengin görme
Dost çok takılma ona ya kazanan görünce zengin diyoruz da Memo gerçekten zengin laf olsundoye değil adam 5 k Lik kuponu biizim 50 liralık kuponlar gibi yapıyor ilk yarı ikinciyari 2/1 1/2 basıyorAnlatayım o zaman zengin diyorsun ya Kızıyorum her zaman azimli ol ben kazanacağım da ya kaybettim deme Bunun etkisi olacak sana bak görürsün herkese zengin görme
He öyle batıyorsa ona bir şey deme ama emin ol Fero Ben de çalıştığım dönem hep en kötü bir bir gidiyordum Yani en kötü bak 1K altına düşmüyordumDost çok takılma ona ya kazanan görünce zengin diyoruz da Memo gerçekten zengin laf olsundoye değil adam 5 k Lik kuponu biizim 50 liralık kuponlar gibi yapıyor ilk yarı ikinciyari 2/1 1/2 basıyor![]()
hocam ben zengin değilim enson 1ay önce kumarı bırakıyorum dedim yine başladık eşek gibi sporda 5,10kları en son geçen sezon basmışımdır ordan aldım alıcağımı gidip blackjack illetine bulaştım şuan burdan para gelse gidip yine orda yicem aşırı bağımlılık yaptı slottan beter dün sweet1000de 27 k vurdum 10k taksik ödedim kalan 17nin hepsini bjte erittim çöp olduDost çok takılma ona ya kazanan görünce zengin diyoruz da Memo gerçekten zengin laf olsundoye değil adam 5 k Lik kuponu biizim 50 liralık kuponlar gibi yapıyor ilk yarı ikinciyari 2/1 1/2 basıyor![]()
Doğrudur dost ben bilmiyorum ama umarım kurtulursunhocam ben zengin değilim enson 1ay önce kumarı bırakıyorum dedim yine başladık eşek gibi sporda 5,10kları en son geçen sezon basmışımdır ordan aldım alıcağımı gidip blackjack illetine bulaştım şuan burdan para gelse gidip yine orda yicem aşırı bağımlılık yaptı slottan beter dün sweet1000de 27 k vurdum 10k taksik ödedim kalan 17nin hepsini bjte erittim çöp oldu
valla foruma geldiğimden beri senin mesajları görüyorum hocam heralde öbür tarafa kadar burdan çıkışımız yokDoğrudur dost ben bilmiyorum ama umarım kurtulursun
Öyle valla dost 8 senemiz temiz var forumdavalla foruma geldiğimden beri senin mesajları görüyorum hocam heralde öbür tarafa kadar burdan çıkışımız yok