http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mehmeh | Delfin 2.5 Üst

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.40

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,748
2,499
113
Herkese teşekkürler bu gün işten ayrıldım nişanlımdan ayrıldım kendimden ayrılmak istemiyorum bu bataklık beni çektikçe içine çekiyor 5 bin için değil bırakmam yani gider ayak forma bi katkım olsun istedim eğer Mebla yükselirse kişi sayısı da artar herkese iyi formlar
Geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer hayatında bol şanslar

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
Herkese teşekkürler bu gün işten ayrıldım nişanlımdan ayrıldım kendimden ayrılmak istemiyorum bu bataklık beni çektikçe içine çekiyor 5 bin için değil bırakmam yani gider ayak forma bi katkım olsun istedim eğer Mebla yükselirse kişi sayısı da artar herkese iyi formlar
Hakkında hayırlısı olsun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,163
58,278
113
Isten ayrilmak herkesin basina gelen sey cok yikici olmaz ama nisanlidan ayrilmak bayagi yikici bi durum kardes, umarim mevzu cozulmeyecek bir mevzu deildir hakkinizda hayirlisi olsun.kendini su sekilde teselli edebilirsin beterin beteri var mesela karindan cocuklarinin anasindan ayrilmadin sagligin sihhati yerinde elon is tutuyor o olmazsa baskasi olir kimsetden ote yol yok.hersey gonlunce olsun adasim

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
122
43
Isten ayrilmak herkesin basina gelen sey cok yikici olmaz ama nisanlidan ayrilmak bayagi yikici bi durum kardes, umarim mevzu cozulmeyecek bir mevzu deildir hakkinizda hayirlisi olsun.kendini su sekilde teselli edebilirsin beterin beteri var mesela karindan cocuklarinin anasindan ayrilmadin sagligin sihhati yerinde elon is tutuyor o olmazsa baskasi olir kimsetden ote yol yok.hersey gonlunce olsun adasim
İşte değilim zaten sadece durumu açıkladım
Dediğim gibi vücuduma sığmıyorum şu an ama işte

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,380
1,941
113
İkinci yarı başladı ilk gol 70 ten önce gelcek

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,103
2,219
113
Madem bırakıyorsun 1000 tl yi dağıtsın daha iyidi maçta gol yok 😀

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,039
2,309
113
bence nişanlından ayrılman hayırlı olmuş. evleneceksen bu işleri bırakman lazım. tercihini yap. (ya yar, ya kumar...) ikisi birlikte olmaz. kızcağızların başını yakmayın.