Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Medobet 300 FreeSpin Deneme Bonusu

aykutsaribatur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
467
244
43

site hakkında bilgim yok kayıt olup kyc 1 tamamladıktan sonra bonus talep den 300 freespin deneme yazıyor zaten promosyonlarda gözükmüyor

-300 adet Free Spin, Sweet Bonanza oyununda geçerli olup her spin değeri 1₺' dir.
-Deneme bonusundan yararlanabilmeniz için hesabınızın ''KYC/2'' doğrulama seviyesinde olması gerekmektedir.(Profil > Üyelik İşlemleri > Üyelik Doğrulama adımlarını takip ederek bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. ID kısmına T.C. kimlik numaranızı yazabilirsiniz.)
-Bonusu almak için profilinizdeki bonus kodu alanına ''medodeneme'' yazarak talepte bulunabilir ve bonus ile elde ettiğiniz bakiyeyi 3000₺’ye ulaştırmanız durumunda, 300₺ yatırım yaparak toplamda maksimum 600₺ çekim gerçekleştirebilirsiniz.
-Deneme bonusu kazancınızı yalnızca HAVALE/EFT yöntemiyle çekim yapabilmekte olup çekim işlemi yatırımınızı gerçekleştirmenizin ardından aktif hale gelecektir.

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Şu deneme bonusu adı altında yatırım isteyen siteler kadar itici birşey yok.
Normal promokodlara gene birşey demiyorum ama bu deneme bonusu da yatırım istemeleri çok saçma
Kim kimi deniyor kardeşim :)

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,745
1,291
113
Normal promokodlara gene birşey demiyorum ama bu deneme bonusu da yatırım istemeleri çok saçma
Eșsiz yatırım hızımizı denemeniz için efendim🤣🤣

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
182
43
kyc 2 doğrulamanıza gerek yok direk bonus talebden kod gir devam et

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
Kanka yatırımlı ben daha çok seviyorum zevklidir ama bu yatirimlilar berbat yatirimdizlarda degmior 2 k yap 200 çek için siteye üye olunmaz

r1kxp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
75
28

site hakkında bilgim yok kayıt olup kyc 1 tamamladıktan sonra bonus talep den 300 freespin deneme yazıyor zaten promosyonlarda gözükmüyor

-300 adet Free Spin, Sweet Bonanza oyununda geçerli olup her spin değeri 1₺' dir.
-Deneme bonusundan yararlanabilmeniz için hesabınızın ''KYC/2'' doğrulama seviyesinde olması gerekmektedir.(Profil > Üyelik İşlemleri > Üyelik Doğrulama adımlarını takip ederek bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. ID kısmına T.C. kimlik numaranızı yazabilirsiniz.)
-Bonusu almak için profilinizdeki bonus kodu alanına ''medodeneme'' yazarak talepte bulunabilir ve bonus ile elde ettiğiniz bakiyeyi 3000₺’ye ulaştırmanız durumunda, 300₺ yatırım yaparak toplamda maksimum 600₺ çekim gerçekleştirebilirsiniz.
-Deneme bonusu kazancınızı yalnızca HAVALE/EFT yöntemiyle çekim yapabilmekte olup çekim işlemi yatırımınızı gerçekleştirmenizin ardından aktif hale gelecektir.
Sizin vereceğiniz bonus eksik kalsın

akgul383

Ya hırro ya murro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
222
43
Freespin kazancı her alanda kuralsız bir şekilde geçerliymiş

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Beyler yatirimi yaptım şuanda çekim talebi verdim bekliyorum. Yatırım gelirse editleyecegim.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Dost onların bizi denemesi lazım, bu kumarbazda para var mı ? İleride sitemize iyi bakabilecekmi ? Sitemizi rahat ettirebilecekmi? Evi? Arabası? Düzenli işi gücü var mı?

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Yav bu formda konu başlığı açma dersi vermek lazım fikrim bu şekil konuya bak bonusa bak şartlara bak