http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mediamarkt Hk.

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,054
113
Beyler ben iphone 13 alacağım da 33.999 tl diyor yani 34 k ya tamamen alabiliyorum doğru mu, ekstra ücret çıkıyor mu kasada acaba

Scrrs

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,495
1,027
113
Beyler ben iphone 13 alacağım da 33.999 tl diyor yani 34 k ya tamamen alabiliyorum doğru mu, ekstra ücret çıkıyor mu kasada acaba
Şu şekilde sigorta+ kasko vs ister misiniz diye sorar kulaklık şarj aleti içinde ekstra para ister

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Evet alıyorsun. İnce kutulu içinden adaptör çıkmıyor onu ekstra alıyorsun veya varsa onu kullanıyorsun

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,998
4,915
113
Gençler bu İphone13 veya 14 un Android telefondan farkı nedir, yani en belirgin, kullanış , efendime soyliyeyim işlemci hızı, ekran hassasiyeti, geçişler, hafiflik , şarj falan bakımından mı yoksa işletim sistemi ve market çeşitliliği falan mı ? Yani bu iPhone hastalığı (itham etmiyorum genel konuşuyorum) neden kaynaklanıyor.Genel duyum olarak isittiklerimi , başkalarına hava atmak olarak yorumladım.İtham etmiyor, sadece bilmediğim özellikleri belirtmenizi rica ediyorum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,998
4,915
113
Gençler bu İphone13 veya 14 un Android telefondan farkı nedir, yani en belirgin, kullanış , efendime soyliyeyim işlemci hızı, ekran hassasiyeti, geçişler, hafiflik , şarj falan bakımından mı yoksa işletim sistemi ve market çeşitliliği falan mı ? Yani bu iPhone hastalığı (itham etmiyorum genel konuşuyorum) neden kaynaklanıyor.Genel duyum olarak isittiklerimi , başkalarına hava atmak olarak yorumladım.İtham etmiyor, sadece bilmediğim özellikleri belirtmenizi rica ediyorum
Yani bu bir uzay gemisi mi, insanı farklı dünyalara mı götürüyor? Çünkü bunu almak mantıklı gelmiyor, orta halli 5 android telefon alabiliyorsunuz bu parayla

Uscenk

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,851
1,039
113
Başta farkı kamera mükemmel ekran fevkalede mükemmel. İşlemci desen mükemmel kesinlikle donma kasma yapmıyor tak diye herşeyi açarsın. Ses kalitesi muyihteşem

Uscenk

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,851
1,039
113
Bence bi tane yurtdışı iPhone 13 Pro al Gürcistan’a git gel kayıt yaptır para bile kalır üstüne