- 1,812
- 1,054
- 113
Beyler ben iphone 13 alacağım da 33.999 tl diyor yani 34 k ya tamamen alabiliyorum doğru mu, ekstra ücret çıkıyor mu kasada acaba
Şu şekilde sigorta+ kasko vs ister misiniz diye sorar kulaklık şarj aleti içinde ekstra para isterBeyler ben iphone 13 alacağım da 33.999 tl diyor yani 34 k ya tamamen alabiliyorum doğru mu, ekstra ücret çıkıyor mu kasada acaba
Kulaklıksız aldığın zaman 34 diye biliyorum reis onlar ekstraya giriyorŞu şekilde sigorta+ kasko vs ister misiniz diye sorar kulaklık şarj aleti içinde ekstra para ister
Onlar tabi ekstra giriyo ama sigorta ve kasko yaptir benceKulaklıksız aldığın zaman 34 diye biliyorum reis onlar ekstraya giriyor
Şuan elimde 34 k var reis tamı tamına yani daha 3 gün önce 70 k yakın vurgun yaptım ama bitti harcamalara felanOnlar tabi ekstra giriyo ama sigorta ve kasko yaptir bence
Teşekkür ederimEvet alıyorsun. İnce kutulu içinden adaptör çıkmıyor onu ekstra alıyorsun veya varsa onu kullanıyorsun
Yani bu bir uzay gemisi mi, insanı farklı dünyalara mı götürüyor? Çünkü bunu almak mantıklı gelmiyor, orta halli 5 android telefon alabiliyorsunuz bu paraylaGençler bu İphone13 veya 14 un Android telefondan farkı nedir, yani en belirgin, kullanış , efendime soyliyeyim işlemci hızı, ekran hassasiyeti, geçişler, hafiflik , şarj falan bakımından mı yoksa işletim sistemi ve market çeşitliliği falan mı ? Yani bu iPhone hastalığı (itham etmiyorum genel konuşuyorum) neden kaynaklanıyor.Genel duyum olarak isittiklerimi , başkalarına hava atmak olarak yorumladım.İtham etmiyor, sadece bilmediğim özellikleri belirtmenizi rica ediyorum
Başta farkı kamera mükemmel ekran fevkalede mükemmel. İşlemci desen mükemmel kesinlikle donma kasma yapmıyor tak diye herşeyi açarsın. Ses kalitesi muyihteşemGençler bu İphone13 veya 14 un Android telefondan farkı nedir, yani en belirgin, kullanış , efendime soyliyeyim işlemci hızı, ekran hassasiyeti, geçişler, hafiflik , şarj falan bakımından mı yoksa işletim sistemi ve market çeşitliliği falan mı ? Yani bu iPhone hastalığı (itham etmiyorum genel konuşuyorum) neden kaynaklanıyor.Genel duyum olarak isittiklerimi , başkalarına hava atmak olarak yorumladım.İtham etmiyor, sadece bilmediğim özellikleri belirtmenizi rica ediyorum
Tabiki ülkemizde o fiyatlara alınmaz yurtdışında alınırYani bu bir uzay gemisi mi, insanı farklı dünyalara mı götürüyor? Çünkü bunu almak mantıklı gelmiyor, orta halli 5 android telefon alabiliyorsunuz bu parayla
Bence bi tane yurtdışı iPhone 13 Pro al Gürcistan’a git gel kayıt yaptır para bile kalır üstüneBeyler ben iphone 13 alacağım da 33.999 tl diyor yani 34 k ya tamamen alabiliyorum doğru mu, ekstra ücret çıkıyor mu kasada acaba