- 2,891
- 1,799
- 113
Merhaba dostlar 300 liram var hedefim 1300 yarın kızımın doğum günü ona hediye almak istiyorum maçlardan anlamam 1400 1500 olursa bir dosta 100 -200 göndermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
bol şanslar umarım başarırsın hedıyenı alırsınMerhaba dostlar 300 liram var hedefim 1300 yarın kızımın doğum günü ona hediye almak istiyorum maçlardan anlamam 1400 1500 olursa bir dosta 100 -200 göndermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sen varsa ver gene bı umutBol şanslar.mac vermek isterdim ama olası bir kayipta kendimi vicdanen rahat hissetmem.
300 liraya hediye bulup alsan daha iyi olur gibi. Şans nasip seninle olsun dost.
Tek atıp kaçıyorum mutlaka oyna ama.Sen varsa ver gene bı umut
AliyorumBu maça 3 çeyrek üst mü alsakEkli dosyayı görüntüle 725010
İstersen kombine şeklinde de yapabilirim ama buna da atabilirsin yoldaş.Sen varsa ver gene bı umut
Genel sayı baremi 3. Per alt çıkar gibi duruyor ama inşallah senin dediğin gibi olur kankaBu maça 3 çeyrek üst mü alsakEkli dosyayı görüntüle 725010
Yazdık kanka bı dost basket verdi ben futbol verdim.insallah sonu güzel bitirir arkadasherkes sans demiş yardımcı oln
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 725019iki dostun dediğini kombin yaptım insallah gelir
İnşallah gelir dost.hic bir çıkar gözetmeksizin sadece yiğenimin yüzü gülmesi umudu ile takip edeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 725019iki dostun dediğini kombin yaptım insallah gelir