- 12,143
- 6,622
- 113
Caycimiz var ayıp oluyor amaSevgili modum.. @Mayko78 kardeşimi Teprik edip..şu hozeye doya doya bir kerecik kufretsem,,görmezden gelsen sana çayin kralinı demliyecem..)
Ne hale koydu bizi(
Caycimiz var ayıp oluyor amaSevgili modum.. @Mayko78 kardeşimi Teprik edip..şu hozeye doya doya bir kerecik kufretsem,,görmezden gelsen sana çayin kralinı demliyecem..)
Ne hale koydu bizi(
Sevgili modum.. @Mayko78 kardeşimi Teprik edip..şu hozeye doya doya bir kerecik kufretsem,,görmezden gelsen sana çayin kralinı demliyecem..)
Ne hale koydu bizi(
Haklısın yeğenTebrikler mayko. Hatay zayıf rakibine acımamış
Helal dost,Evet zevkine bı fenerli olarak hataya sigara parası salladık.
Ekli dosyayı görüntüle 790892
Fanatik fenerlisin madem içine doğdu insan 1k sallar be kral yazık olmuş tahminine vallahi sağlık olsun mu desem tebrikler mi desem bilemedim şimdi..Evet zevkine bı fenerli olarak hataya sigara parası salladık.
Ekli dosyayı görüntüle 790892
adam 995 tl almış size para dağıtacak diye cebinden para mı versin awq bu nasıl bi kafaHelal dost,
5 kisi 200 tl dağıtım yakışır.
Ironi oldugunu anlamadiysan, sendekide kafa degil demektir.adam 995 tl almış size para dağıtacak diye cebinden para mı versin awq bu nasıl bi kafa
Ben zamanında o dediğini yaptım 15 gün once ne anlatıyorsun kardeşim sen foruma girsen görürdün adam orda espri yapmış zatenadam 995 tl almış size para dağıtacak diye cebinden para mı versin awq bu nasıl bi kafa
Vallaha öyle agaFanatik fenerlisin madem içine doğdu insan 1k sallar be kral yazık olmuş tahminine vallahi sağlık olsun mu desem tebrikler mi desem bilemedim şimdi..
Tmm abisi büyüksün.! koysaydın anlardık bebe kafasını yedirmiyim sana