- 21,637
- 14,913
- 113
Makina karıstırma konuyu la takip et@Dedeslot Destek bize niye eklemiyon nakit kardeş trilyon yatırıyoz
Makina karıstırma konuyu la takip et@Dedeslot Destek bize niye eklemiyon nakit kardeş trilyon yatırıyoz
He la ben niye banlandım acabaUla bizi banladılar konudan 🤣🤣🤣
Aiscore cek 4 ligMaçı bulamadım la
Sen nerdasın nerdaa sana orda üpeceğimSaplaaa
Tonla yatırım var kendileri mi eklediler sen mi istedin dost ya da etkinlik parası mi?@Dedeslot Destek sponsor için jest için teşekkür ederim.Hedefe ulaşması halinde konu içinden 5 Arkadaşımıza 100 tl Bol şans.
1.adım
Ekli dosyayı görüntüle 637963
Mezeden takıldığın için yani içmesende suçlusun 🤣🤣He la ben niye banlandım acaba
Bol şanslar bu arada@Dedeslot Destek sponsor için jest için teşekkür ederim.Hedefe ulaşması halinde konu içinden 5 Arkadaşımıza 100 tl Bol şans.
1.adım
Ekli dosyayı görüntüle 637963
Kendileri eklediTonla yatırım var kendileri mi eklediler sen mi istedin dost ya da etkinlik parası mi?
Mzöanalahs hiç sevmiyon banlanmayı yaMezeden takıldığın için yani içmesende suçlusun 🤣🤣
Dayım hg sagolbol şans maycocum
Yok biz çok seviyoruz arada böyle banlanma etkinliklerine katılıyoruz dayıMzöanalahs hiç sevmiyon banlanmayı ya
Hahahahahah maykom olmasa maç takip etmem valla sevmiyom yaYok biz çok seviyoruz arada böyle banlanma etkinliklerine katılıyoruz dayı
Canımsın kadomHahahahahah maykom olmasa maç takip etmem valla sevmiyom ya