- 3,396
- 2,433
- 113
Antalya'nın hocası salak 🤣🤣🤣 1.dk dan itibaren üstüne oynatacaktımaç kıran kırana gitse belki görürdü ama üstüne oynamaları lazımdı başka türlü zaten olmaz okan da risk alıp oyunda tutmadı skor 4 0 diye![]()
Antalya'nın hocası salak 🤣🤣🤣 1.dk dan itibaren üstüne oynatacaktımaç kıran kırana gitse belki görürdü ama üstüne oynamaları lazımdı başka türlü zaten olmaz okan da risk alıp oyunda tutmadı skor 4 0 diye![]()
gerçek fenerli olsaydı çoktan o sarıyı yedirtirdi doğru diyorsunAntalya'nın hocası salak 🤣🤣🤣 1.dk dan itibaren üstüne oynatacaktı
Farketmez gözlüklü gol hakkını bu haftadan doldurdu haftaya fıs 🤣🤣🤣O zaman 4-0 bitsin
Nede olsa fetöcü 🤣🤣gerçek fenerli olsaydı çoktan o sarıyı yedirtirdi doğru diyorsun![]()
bjk pek ümit vermiyor bana valla heleki son maç faciaNede olsa fetöcü 🤣🤣
Valla bana da vermiyor 🤣🤣🤣 ama derbi havası taraftar gazı farklı olur çöp adam dolu takımda 🤣🤣🤣bjk pek ümit vermiyor bana valla heleki son maç facia
aslında bi yönden iyi şuan daha çok puana ihtiyacı var heleki fener samsunu yenerse bjk için bulunmaz nimet 2 de 2bjk pek ümit vermiyor bana valla heleki son maç facia
öyle bizide öyle bir şansa yendiniz kiValla bana da vermiyor 🤣🤣🤣 ama derbi havası taraftar gazı farklı olur çöp adam dolu takımda 🤣🤣🤣
Fener her türlü yener zatenaslında bi yönden iyi şuan daha çok puana ihtiyacı var heleki fener samsunu yenerse bjk için bulunmaz nimet 2 de 2
Siz kimsiniz Fener i diyosan top oynamadınız ki kendi kendinizi yendinizöyle bizide öyle bir şansa yendiniz kiboşuna yendiniz zaten orası da ayrı konu
![]()
şansımız yoktu yanlız o maçtaSiz kimsiniz Fener i diyosan top oynamadınız ki kendi kendinizi yendiniz
O sizin probleminiz 😅😅😅 bizlik bişey yok 🤣🤣🤣şansımız yoktu yanlız o maçta
Bu muhabbeti biliyom da aga dönmesine imkan yok hayvan gibi 1903 yazıyor nickte benim 🤣🤣🤣Muhabbetiniz buna döner şimdi Ekli dosyayı görüntüle 746436