- 103,075
- 58,221
- 113
Bu klay nasil nbade oynuyor adam ner mac les suraya bak 16da 2 isabetle oynamis rezil herif
Houston çoğu maçını alpi için izliyorum koclari fark oldugu hiç bir maçta as oyuncularına sure vermiyor son periyod taAnlamadigi belli sal onu sen gelirse rib ile gelirdi zaten ama oynamiycak gibi gozukuyor ne yazikki
Bi aralar nba en iyi üçlük atan adamıydı curylen birlikte nerden nereyeBu klay nasil nbade oynuyor adam ner mac les suraya bak 16da 2 isabetle oynamis rezil herif
35 yasina girmis gtundeki killar kadaykf olmustur bitmis bu.herkes bi lebron olamiyorBi aralar nba en iyi üçlük atan adamıydı curylen birlikte nerden nereye
Cury ondan büyük hala 10 tane üçlük atıyor puhaha35 yasina girmis gtundeki killar kadaykf olmustur bitmis bu.herkes bi lebron olamiyor
Oda bu ara boka sardi atamiyor pekCury ondan büyük hala 10 tane üçlük atıyor puhaha
40kAdam 1 rib ile 16k kaciricak la yazik ya.fark bu kdr acilmasa kacmazmis
40K, 16 Oran abiAdam 1 rib ile 16k kaciricak la yazik ya.fark bu kdr acilmasa kacmazmis
Daha 1 hafta önce 10 dan fazla üçlük atti gecen hafta çok iyiydi bu hafta kotu amaOda bu ara boka sardi atamiyor pek
D.d onemsiz kardes td olcak olaydi alirdi d.d nedirki adem bona bile d.d yapiyor 😁Belki double double yapsın sevinsin diye son 1 2 dk atar sahaya
Yan lis yazmisim biliyordum 40k oldugunu uzunduten 16 krana focuslandim40K, 16 Oran abi
Hayır bazen koçlar genç oyuncuları heveslendirmek için jest yapıyor. Zamanında çok oldu onun için dedim. Yoksa nba i 2008den beri düzenli takip ediyorum biliyorum neyin ne olduğunuD.d onemsiz kardes td olcak olaydi alirdi d.d nedirki adem bona bile d.d yapiyor 😁
Zaten o oynamadi diye bu kdr topladi alpi oynasa alamazdi.dahada girmez gedmis olsun uzucu olduAlpi çok çekmiş ilk yarı
Yok bro girmez keske girseydiHayır bazen koçlar genç oyuncuları heveslendirmek için jest yapıyor. Zamanında çok oldu onun için dedim. Yoksa nba i 2008den beri düzenli takip ediyorum biliyorum neyin ne olduğunu
Doğru bazı koçlar oyunculara bu konuda jest yapiyorlar ama houston kocu ole bir adam değil almıyor oyunculari fark çok oldumuHayır bazen koçlar genç oyuncuları heveslendirmek için jest yapıyor. Zamanında çok oldu onun için dedim. Yoksa nba i 2008den beri düzenli takip ediyorum biliyorum neyin ne olduğunu