- 1,104
- 447
- 83
Reaves 6 rib oldu kenara geldi
Agrir artik işi siki tutuyolar soguk cuzdan kullanican diger türlü başının agrirBeyler konuyla alakasız ama tekrar konu açmak istemedim 2000 tl ile okkxtr platformuna çekim yaptım gönderici bilgileri felan diyor hesaptan kilitli kaldı para gönderici bilgilerini kendi bilgilerimi yazdım onay verdi yarın birgün başımız ağrırmı?
Reis bu son durum aklımdan çıktı unutup çektim knk ilk defa inş 2000uğruna ceza yemeyizAgrir artik işi siki tutuyolar soguk cuzdan kullanican diger türlü başının agrir
Wallet ac bi tane oraya çek bu işte kivirma sansida yok takibe girdinmi cezayı yememe şansın yok artı tüm geçmişi deşiyorlar cok ceza gelirReis bu son durum aklımdan çıktı unutup çektim knk defa inş 2000uğruna ceza yemeyiz
En azından 12 lere düşmeli Ante çok az kaldı. Biraz kaçırmalı wilwaFark kapanmazsa garbage time olur Lakers maçının tüm kuponları yatar. Matkoviç tek şansım gelirse zarar çıkar![]()
Zor diye oran yüksek zaten dost bence cok sık deneme böyleGördünüz dün gece neredeyse kimse double double yapmadı izin vermediler. sadece oranları çok düşük olanlar yaptı hepsi 8 de 9 da bıraktı![]()