- 15,162
- 13,021
- 113
Bol sanslar
lisede nike halı saha turnuvasına katılmıştık her hafta oynadığımız geleni geçeni yendiğimiz bi takımımız vardı. ilk maç rakibe bi baktık göbekli dayılar üstümüzü değiştirirken dalga falan geçtik biz bunları top diye oynarız diye. sonra maç basladı dayılar bi pas yapıyo üf onlar bizi oynuyor bi çalım atıyorum çat yerdeyim fiziksel olarak eziyorlar 6-1 yenilmiştik o gün. o maça benzettim bu maçı 1 tane şeref golü gelir penaltı menaltıTrabzon kaleye bile gidemiyor reis imkansiz atması
Görünüş çok aldatır bazen.Bizde Rakipbul turnuvasindayiz senelerdir.turkiye geneli turnuvalisede nike halı saha turnuvasına katılmıştık her hafta oynadığımız geleni geçeni yendiğimiz bi takımımız vardı. ilk maç rakibe bi baktık göbekli dayılar üstümüzü değiştirirken dalga falan geçtik biz bunları top diye oynarız diye. sonra maç basladı dayılar bi pas yapıyo üf onlar bizi oynuyor bi çalım atıyorum çat yerdeyim fiziksel olarak eziyorlar 6-1 yenilmiştik o gün. o maça benzettim bu maçı 1 tane şeref golü gelir penaltı menaltı
Won
O dayilar 10 yildir ayni takimla oynuyodur her yerde var demekki bizde ünide yapmistik benzer takimla puajhalisede nike halı saha turnuvasına katılmıştık her hafta oynadığımız geleni geçeni yendiğimiz bi takımımız vardı. ilk maç rakibe bi baktık göbekli dayılar üstümüzü değiştirirken dalga falan geçtik biz bunları top diye oynarız diye. sonra maç basladı dayılar bi pas yapıyo üf onlar bizi oynuyor bi çalım atıyorum çat yerdeyim fiziksel olarak eziyorlar 6-1 yenilmiştik o gün. o maça benzettim bu maçı 1 tane şeref golü gelir penaltı menaltı
Tebrik ederim 🙏
tebrikler knka