Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MaximLestienne - Trabzon 0.5 üst

Kupon Miktarı
130
Kupon Oranı
3.10

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Keske barcalenoya verseydin reis 2 3 gol

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,492
2,338
113
Trabzon kaleye bile gidemiyor reis imkansiz atması

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Trabzon kaleye bile gidemiyor reis imkansiz atması
lisede nike halı saha turnuvasına katılmıştık her hafta oynadığımız geleni geçeni yendiğimiz bi takımımız vardı. ilk maç rakibe bi baktık göbekli dayılar üstümüzü değiştirirken dalga falan geçtik biz bunları top diye oynarız diye. sonra maç basladı dayılar bi pas yapıyo üf onlar bizi oynuyor bi çalım atıyorum çat yerdeyim fiziksel olarak eziyorlar 6-1 yenilmiştik o gün. o maça benzettim bu maçı 1 tane şeref golü gelir penaltı menaltı

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,492
2,338
113
lisede nike halı saha turnuvasına katılmıştık her hafta oynadığımız geleni geçeni yendiğimiz bi takımımız vardı. ilk maç rakibe bi baktık göbekli dayılar üstümüzü değiştirirken dalga falan geçtik biz bunları top diye oynarız diye. sonra maç basladı dayılar bi pas yapıyo üf onlar bizi oynuyor bi çalım atıyorum çat yerdeyim fiziksel olarak eziyorlar 6-1 yenilmiştik o gün. o maça benzettim bu maçı 1 tane şeref golü gelir penaltı menaltı
Görünüş çok aldatır bazen.Bizde Rakipbul turnuvasindayiz senelerdir.turkiye geneli turnuva

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
O dayilar 10 yildir ayni takimla oynuyodur her yerde var demekki bizde ünide yapmistik benzer takimla puajha

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,151
2,885
113
Tebrikler sonunda atmış