Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MaximLestienne - Lion City Sailors

Kupon Miktarı
593
Kupon Oranı
5.54

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Rahat olun ev 5-10dk içinde 3-2 yaparsa 5 götürür

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
bu ligin en sevmediğim şeyi her golde direkt var beklemeleri 60da gol geldi 65de anca iptal oldu sonra maçın sonuna 2 dakka olarak yansıtıyorlar bunu aw

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
bu ligin en sevmediğim şeyi her golde direkt var beklemeleri 60da gol geldi 65de anca iptal oldu sonra maçın sonuna 2 dakka olarak yansıtıyorlar bunu aw
4 senedir bu ligi takip ediyorum young lionsun averaj takımı olduğu dönemden beri o zamanlar var uoktu bu ligte ve her maç uçuyodu , lion city anderson lopesi aldıda adam ölmüş şut çekemiyor hiçbirşey yapamayacak bu ligte, lion citynin en iyi 2 oyuncusu shawal anuar ve maxim lestienne, albirex bu sene şampiyon olur bu arada

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
4 senedir bu ligi takip ediyorum young lionsun averaj takımı olduğu dönemden beri o zamanlar var uoktu bu ligte ve her maç uçuyodu , lion city anderson lopesi aldıda adam ölmüş şut çekemiyor hiçbirşey yapamayacak bu ligte, lion citynin en iyi 2 oyuncusu shawal anuar ve maxim lestienne, albirex bu sene şampiyon olur bu arada
tampines iyi basladı sezona albirex zaten japonların takımı japonya'dan her sene topçu getirip oynattırıyorlar ama geçen sezon sıcmıslardı bu sezon getirdikleri topçulara bağlı ama lion city bırakmaz gibi daha takım ritim bulamamış

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
tampines iyi basladı sezona albirex zaten japonların takımı japonya'dan her sene topçu getirip oynattırıyorlar ama geçen sezon sıcmıslardı bu sezon getirdikleri topçulara bağlı ama lion city bırakmaz gibi daha takım ritim bulamamış
bence bu sene young lions ucacak full japon