Bende takip etmistim ama canin sağolsunson adımlar patlıyor diye stakei azalttım zaten beyler gelse daha çok kişiye ulaşacaktım kasam 3200 1200 dağıtayım en azından 1k kar da bana kalsın . en baştan takipte olan şu dörtlüye 300er roll sallıyorum onlar kazanırsa 1-2 kişiye ulaşsın. özelden paratim sallayın beyler. iban olmaz bu arada sadece paratim şuan sormayın mücbir sebeplerden dolayı ibana atamıyorum.
@Hakan170
@mrt2131
@Deadlong
@auditor87
Kesene bereketson adımlar patlıyor diye stakei azalttım zaten beyler gelse daha çok kişiye ulaşacaktım kasam 3200 1200 dağıtayım en azından 1k kar da bana kalsın . en baştan takipte olan şu dörtlüye 300er roll sallıyorum onlar kazanırsa 1-2 kişiye ulaşsın. özelden paratim sallayın beyler. iban olmaz bu arada sadece paratim şuan sormayın mücbir sebeplerden dolayı ibana atamıyorum.
@Hakan170
@mrt2131
@Deadlong
@auditor87
Kesenebereket dostumson adımlar patlıyor diye stakei azalttım zaten beyler gelse daha çok kişiye ulaşacaktım kasam 3200 1200 dağıtayım en azından 1k kar da bana kalsın . en baştan takipte olan şu dörtlüye 300er roll sallıyorum onlar kazanırsa 1-2 kişiye ulaşsın. özelden paratim sallayın beyler. iban olmaz bu arada sadece paratim şuan sormayın mücbir sebeplerden dolayı ibana atamıyorum.
@Hakan170
@mrt2131
@Deadlong
@auditor87
Yokk parolapara var@Deadlong paratim var mı senfr
hocam ilk mesajın 2 oldu daha çok kişiye ulaşabilsem seni de alırdım. bu arkadaşlar senden önce yazmış yapacak bişey yok.Bende takip etmistim ama canin sağolsun
Parolaparada olmaz sanırım dostum ozamanson adımlar patlıyor diye stakei azalttım zaten beyler gelse daha çok kişiye ulaşacaktım kasam 3200 1200 dağıtayım en azından 1k kar da bana kalsın . en baştan takipte olan şu dörtlüye 300er roll sallıyorum onlar kazanırsa 1-2 kişiye ulaşsın. özelden paratim sallayın beyler. iban olmaz bu arada sadece paratim şuan sormayın mücbir sebeplerden dolayı ibana atamıyorum.
@Hakan170
@mrt2131
@Deadlong
@auditor87
Sikinti yok hocam canin sagolsun dedimhocam ilk mesajın 2 oldu daha çok kişiye ulaşabilsem seni de alırdım. bu arkadaşlar senden önce yazmış yapacak bişey yok.
Bende varŞimdi kimde paratim var
Bende var atsın atayım snaa@Deadlong paratim var mı senfr
@mrt2131 sende var mıŞimdi kimde paratim var
Var@mrt2131 sende var mı
Eyv dostBende var atsın atayım snaa
Kesene berekethocam ilk mesajın 2 oldu daha çok kişiye ulaşabilsem seni de alırdım. bu arkadaşlar senden önce yazmış yapacak bişey yok.
@MaximLestienne benim bakiyeyi de bu arakadasa atar mısın ondan alırım benBende var
Olur atsın ben sana vereyim@MaximLestienne benim bakiyeyi de bu arakadasa atar mısın ondan alırım ben