- 15,268
- 13,428
- 113
Bol şanslar
O zaman bol sans singapurun acisini cikartalim
Bol şans
Sen varsın ya yerime 😂@qguzh4nn0 Gelde destek at
Bol şans
Bol şans dost
Nerde o eski hollanda ligi leblebi gibi atarlardi 37bininci mesaj hayırlı olsun bu aradaO zaman bol sans singapurun acisini cikartalim
Bol şans reis
Vay bunun şerefine bir rol patlatılırNerde o eski hollanda ligi leblebi gibi atarlardi 37bininci mesaj hayırlı olsun bu arada
Donumuz var sadece fedoVay bunun şerefine bir rol patlatılır![]()
Bol samsinolsin
Harbiden ya bayiden oynarken sene ,2003 te bayiye girdim cepte 20 TL var başka para yok bir parliment aldım kadın bana 16 TL para üstü verdi bir kupon yaptım onunla parma Inter maci 4 orandan parmaya verdim 3 tane Hollanda Ligi'nde +7 verdim 16 TL ye 16000 vermişti gelmişti kupon ben çıktıktan sonra bayideki kadin aynı kupona 2 TL atmış sonra kuponu iptal etmiş gelemz bu 2 TL ye yazık diyeNerde o eski hollanda ligi leblebi gibi atarlardi 37bininci mesaj hayırlı olsun bu arada
Bol sanslar golle geldim demek istiyorum hemen gol gelsin
Ablada harbi kafa yokmuş 200 roll bakiyesi bıraksaydın ablaya puhahaHarbiden ya bayiden oynarken sene ,2003 te bayiye girdim cepte 20 TL var başka para yok bir parliment aldım kadın bana 16 TL para üstü verdi bir kupon yaptım onunla parma Inter maci 4 orandan parmaya verdim 3 tane Hollanda Ligi'nde +7 verdim 16 TL ye 16000 vermişti gelmişti kupon ben çıktıktan sonra bayideki kadin aynı kupona 2 TL atmış sonra kuponu iptal etmiş gelemz bu 2 TL ye yazık diyeertesi gün kuponu cama aşmış bu tutan kupon buda 2 TL ye yazık olur diye iptal ettiğim kupon essek kafalı ben diye yazmış
![]()