- 3,034
- 2,643
- 113
Kardeşim bu ligde 3 gol atana altin ayakkabı veriyolar aw7 maçta 3 gol atan Real Madrid mi olur la 🤣
Kardeşim bu ligde 3 gol atana altin ayakkabı veriyolar aw7 maçta 3 gol atan Real Madrid mi olur la 🤣
Hocamiz kurutma makinesi bilmiyormusunNiye ki
ÖğrendimHocamiz kurutma makinesi bilmiyormusun
Gizli takip en güzeldir hocamIlk 2 adım sessiz takip ettim dostumuz rahat kazansın diye
Son adım mecbur ses çıkardık yoksa takip etmiyor derlerdi arkamızdanGizli takip en güzeldir hocam
Yolda dostumbu ev sahibi gareji 2.ligde geçen sezonlarda iyi takımdı forvetleri papava iyi topçu atarsa o atacak paparanın kardeşi papava yada aziz yıldırım'ın papara demesi papava askfjajkf
Ev şuan iyi oynamıyor dep oynuyor o atabilirbu ev sahibi gareji 2.ligde geçen sezonlarda iyi takımdı forvetleri papava iyi topçu atarsa o atacak paparanın kardeşi papava yada aziz yıldırım'ın papara demesi papava askfjajkf
Bağlantıya gümledimbu ev sahibi gareji 2.ligde geçen sezonlarda iyi takımdı forvetleri papava iyi topçu atarsa o atacak paparanın kardeşi papava yada aziz yıldırım'ın papara demesi papava askfjajkf
Tsk bilgi için bildiğin ertem senere bağladın dost puahabu ev sahibi gareji 2.ligde geçen sezonlarda iyi takımdı forvetleri papava iyi topçu atarsa o atacak paparanın kardeşi papava yada aziz yıldırım'ın papara demesi papava askfjajkf
bu ev sahibi gareji 2.ligde geçen sezonlarda iyi takımdı forvetleri papava iyi topçu atarsa o atacak paparanın kardeşi papava yada aziz yıldırım'ın papara demesi papava askfjajkf
Aynen ödüle ihtiyac varSon adım mecbur ses çıkardık yoksa takip etmiyor derlerdi arkamızdan
Ifşa etmeyin kardeşim ya- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Tribünde 3 kişi var biri fatih hocam kesin 🤣🤣🤣
Vallahi inkar edemem var dost Avrupa maçları için ihtiyaçAynen ödüle ihtiyac var