- 5,411
- 3,593
- 113
Randy Orton 🤩Gezegenin en iyisi jeff hardy net
Randy Orton 🤩Gezegenin en iyisi jeff hardy net
10 metrelerden atlayan bi hardy varken tanımam çocukluğunda kilotlu çorapları şeritli keser koluma takardım sokakta öyle oynardım hey gidi heyRandy Orton 🤩
Vay aw manyak herif10 metrelerden atlayan bi hardy varken tanımam çocukluğunda kilotlu çorapları şeritli keser koluma takardım sokakta öyle oynardım hey gidi hey
Yeni bebeler bilmez goldberg ufff triple h allahuu akbaaaarVay aw manyak herif
Randy Orton triple h yi bağlayıp karşısında karisiyla yiyismisti dün gibi aklımdaYeni bebeler bilmez goldberg ufff triple h allahuu akbaaaar
Sonra foot fetishci oldun başımıza10 metrelerden atlayan bi hardy varken tanımam çocukluğunda kilotlu çorapları şeritli keser koluma takardım sokakta öyle oynardım hey gidi hey
Goldbergi bilmeyen liselidirYeni bebeler bilmez goldberg ufff triple h allahuu akbaaaar
Hulk hoganı bilir misin yiğidimGoldbergi bilmeyen liselidir
Edge vardı ringe yatak getirmişti pompake şekli fena spear çakıyodu lavuk deli yaAhada videosu
AyıpsınHulk hoganı bilir misin yiğidim
Stingi bilmeyen wwe izlememiştirAyıpsın
Ya ric flair?
Tabi lan hatta gerçek kesitten sonra çıkıyodu kendini boğarak öldürmeye çalışan bi lavuk vardı gece gece onu izleyip sonra wwe akıyodukFlash tv verıyordu dımı la hafızam benı yanıltmıyorsa puhaga
Korkuyordum ondan ben mk asdfdaStingi bilmeyen wwe izlememiştir
YaşlandıkTabi lan hatta gerçek kesitten sonra çıkıyodu kendini boğarak öldürmeye çalışan bi lavuk vardı gece gece onu izleyip sonra wwe akıyoduk
Old but diamond yıllarYaşlandık
Kaçta başlıyo bu nerden izlicezYaşlandık
Kaçta başlıyo bu nerden izlicez
NetflixteKaçta başlıyo bu nerden izlicez