- 50,488
- 23,751
- 113
Vallahi bir Allah bir ben bilirimIsin zor
Vallahi bir Allah bir ben bilirimIsin zor
Zaten 4 5 kişi vardık yarın ola hayrolaVallahi bir Allah bir ben bilirim
Kaçarsa Yapacak bir şey yok Kendi parası isterse vermez onun Keyfine kalmış gönlünden koparsa zaten yapar güzelliğiniBu ark daha oncede bika kupon atmisti buraya saglam basmisti onlarada.kazandi kacti sanmayin belki uyumustur
Tahmin ettik uyuduğunu seni tanıyorum.tbrkler iyi uykulararkadaşlar buraya yazmadım bir kısmını takip ettim sonra dalmışım, şimdi kalktım teşekkürler desteğiniz için çekim verip yatıcam söz verdiğim gibi ulaşacağım birkaç kişiye
Kesene bereket reisarkadaşlar buraya yazmadım bir kısmını takip ettim sonra dalmışım, şimdi kalktım teşekkürler desteğiniz için çekim verip yatıcam söz verdiğim gibi ulaşacağım birkaç kişiye
Kesene bereketarkadaşlar buraya yazmadım bir kısmını takip ettim sonra dalmışım, şimdi kalktım teşekkürler desteğiniz için çekim verip yatıcam söz verdiğim gibi ulaşacağım birkaç kişiye
Kesene bereket dostarkadaşlar buraya yazmadım bir kısmını takip ettim sonra dalmışım, şimdi kalktım teşekkürler desteğiniz için çekim verip yatıcam söz verdiğim gibi ulaşacağım birkaç kişiye
İyi takip eden adamlar yatmamış 😄😄😄Kesene bereket dost
Senaryoyu söyleyeyimİyi takip eden adamlar yatmamış 😄😄😄
Yok Kral adam geldi zaten çekim vereceğim dedi Şimdi zaten 4 kişi vardıkSenaryoyu söyleyeyim
İsmimiz yazılırsa 3 e doğru foruma gireriz. Adam bize ulaşamayınca başkasına atar ödülü.
Geçende oldu biz adamı sabaha kadar bekledik o bir saat bekleyememiş 😀
Evet ama konu sahibi dostumuz cekimi beklemdden yine uyuyacak biz biraz daha uyumaydlim en iyisi uyanana kadar 🤣İyi takip eden adamlar yatmamış 😄😄😄
He ya malesef o ihtimal yuksekSenaryoyu söyleyeyim
İsmimiz yazılırsa 3 e doğru foruma gireriz. Adam bize ulaşamayınca başkasına atar ödülü.
Geçende oldu biz adamı sabaha kadar bekledik o bir saat bekleyememiş 😀
Ya bi sgit sinan 🤣🤣🤣🤣Evet ama konu sahibi dostumuz cekimi beklemdden yine uyuyacak biz biraz daha uyumaydlim en iyisi uyanana kadar 🤣
Vallahi bir saat sonra gidiyorum adliyeye daha zaten gözümü kapatmam onu kimseye kaptırmam ihtiyacım çok pis var😄😄😄Ya bi sgit sinan 🤣🤣🤣🤣
Hadi uyu sende yoksa bende sg cekerim şimdi 🤣Ya bi sgit sinan 🤣🤣🤣🤣
Hepiniz yatın ödüllerinizi ben alayım 😄🔒Hadi uyu sende yoksa bende sg cekerim şimdi 🤣