- 34,201
- 19,949
- 113
Özür dilerim Messi
VerdiSakin iptal etme
Heh iyi bari kazandi o zaman adam 😁Von tabi
Bu kuponu yapıp uyumaz kardo takip eder illaKupon sahibi bile yatmıştır Bize hala ayaktayız gündüz görüşmek üzere
Vallahi bilmiyorum sabaha kadar takip ettik gördün buradaysa çok iyi olur adliyeye gideceğim çalışmaya Oradan da denetim serbestliğe gideceğiz görüşme var bireysel Allah belasını versinBu kuponu yapıp uyumaz kardo takip eder illa
Pas fenaydı yanlız adam hala yapıyo bu işiBen ofsayt sansim valla cok inceydi
Evet de bakarsin gelmez bakarsin 2 kisiye dm atar bilemeyiz bi sey demeden kuponu birakip gitmieBaştan sona full takip demi sinan
Vallahi ben ayaktayım daha yatamam zaten saat 5.00 oldu 2 saat sonra çıkacağım buradan gündüz ora bura dışarıdayızEvet de bakarsin gelmez bakarsin 2 kisiye dm atar bilemeyiz bi sey demeden kuponu birakip gitmie
Adam kuponi atop uyudu sen islerini hallet bos ver gfgVallahi ben ayaktayım daha yatamam zaten saat 5.00 oldu 2 saat sonra çıkacağım buradan gündüz ora bura dışarıdayız
Ya benim işlerim Zaten gündüz parasızlıktan forumda dolaşıyorum yakalama bürodayım evrak dosya falanAdam kuponi atop uyudu sen islerini hallet bos ver gfg
Isin zorYa benim işlerim Zaten gündüz parasızlıktan forumda dolaşıyorum yakalama bürodayım evrak dosya falan