- 22,566
- 11,682
- 113
Evet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
Helal dost muhasebecisin galibailk adımdan giden 6k vardı onun için öyle ayarladım![]()
ağanın eli tutulmaz derler bakacazEvet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
Kimse yoktu galiba 4 5 Max kisiEvet beyler koyunu kestik sıra geldi deveye bahse var mısınız beş dakikaya burası 256 olur 😂😂
kesene bereket kanka@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
Bilmiyorum vallaKimse yoktu galiba 4 5 Max kisi
listeyi yapıp kitlettir konuyu kanka karışır burası yoksa@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
Kral liste ben yapmasam olur mu telefondayim zor olur o yüzden@Danger38 kendin dahil toplam 7 kişilik bir liste yapar mısın takip edenlerden sana zahmet
tamamdır @butragueno yardım eder misin kanka@JanValjaN tamam dost sen yapar mısın listeyi takip edenlerden max 7 kişi olacak şekilde
Baştan beri takip eden kişi sayısı az çok belli zaten dostum sen listeyi çıkartamamdır @butragueno yardım eder misin kanka
En baştan beri değil mi bu dost@JanValjaN
@butragueno
@tekalali6767
@Danger38
@halil889*
ben bunları çıkarabildim beyler var mı sizin fikriniz
@masterpiece
nerdeydin kankaBende varım![]()
Çekim yaptın mı kankaevet listeyi alalım dostlar, dışarıya çıkıcam![]()