- 14,990
- 11,359
- 113
Beni de eklermisin antikaSenide eklesin
Beni de eklermisin antikaSenide eklesin
Papel ilettimEvet roll kasası
Ekleriz çömezBeni de eklermisin antika
Sende sorun yok kanka birbirini tanıyanlar birbirlerine yolluyorlar ben hepsine yol verdimforum da ne zaman birilerini takip etsem destek versem elimden geldiğince bir kere bile seçilmedim bende sorun var galiba hayırlı geceler diliyorum arkadaşlar
Tamamdir hocam ordan sansimiz tutar insallah sorma sebebim bazen rol acilmiyor diye dedim yanlis anlaşılmasınEvet roll kasası
Yok knk makara yapıyorum ihtiyaç yok suanda bana tsk♥Ekleriz çömez![]()
ne alakası var kardeşim adamla 1 kere sohbetim yok seçti işteSende sorun yok kanka birbirini tanıyanlar birbirlerine yolluyorlar ben hepsine yol verdim
Şuan estebc hariç kimseyi tanımıyorum.Sende sorun yok kanka birbirini tanıyanlar birbirlerine yolluyorlar ben hepsine yol verdim
Belli reis liste de 1 arkadaş var neredeyse hic takip etmemiş onu seçmiş ben 1 saattir takip deyim ayıp yani da nyse reisim haklısın söylediğindeSende sorun yok kanka birbirini tanıyanlar birbirlerine yolluyorlar ben hepsine yol verdim
Eee benEkleriz çömez![]()
La yok senden bahsetmiyorum onlar biliyor zaten kimlere yazdığımıŞuan estebc hariç kimseyi tanımıyorum.
Onunda pek tanıdığını düşünmüyorum ben
Anladım dost .La yok senden bahsetmiyorum onlar biliyor zaten kimlere yazdığımı
Reisim listeyi hazırlayan arkadaş neye göre yaptı bilmiyorum ama liste de ki 1 kişi neredeyse hiç takip etmemiş onu seçmiş ben 1 saattir takip ediyorum ayıp yani hak değil reis neyse kazancın bol olsun reisimŞuan estebc hariç kimseyi tanımıyorum.
Onunda pek tanıdığını düşünmüyorum ben
Vayyy Zenginlik böyle bir şeyYok knk makara yapıyorum ihtiyaç yok suanda bana tsk♥
Tebrikler dostum