- 11,037
- 6,724
- 113
13 saniye
Geç kaldık be bol sansHedefe ulasirsak 15*500 veya 10*750 yapariz
isteyen herkes takip edebilir zorunluluk yoktur
Tebriklerr kral
Alt her zaman strestirarkadas bir kere de rahat rahat alt bahsim gelsin vallahi hic sevmiyorum alt almayi
Yarin farklı kimliklen geri gelirler hiç sekmezbir ay oncesinde de bu iki adam hakkinda bir kac yerde para alslisverisi yapilmamasi konusunda yazdim ama nasip buguneymis.
Aynen öyle utanmazlarYarin farklı kimliklen geri gelirler hiç sekmez
Alt candır, 19 kupon üst üste alt tutturduğumu bilirim. Bana daha kolay geliyoAlt her zaman strestir
Eyvallah kardom forumda toplasan 5-6 kişi vardır.para alisverisinde bir tek @Marley15 e guvenirim. tanisikligimiz yoktur ama az cok sevdigim bi arkadaştır
Sen varsin konuda ondan olabilir adam iki konu acti dünden bugüne lose oldu@masoud26 al işte rahat rahat geldi, tebrikler dost
Olabilir kardom öğlen gördüm ama çalışıyordum vakit ayıramadım inşallah bu sefer tamamlatırız rolüSen varsin konuda ondan olabilir adam iki konu acti dünden bugüne lose oldu
Katılım aktif mipara alisverisinde bir tek @Marley15 e guvenirim. tanisikligimiz yoktur ama az cok sevdigim bi arkadaştır
Ben dr alt aliyorum ama stressiz olmuyor. 2dKda 20 atip yatiriyorlarAlt candır, 19 kupon üst üste alt tutturduğumu bilirim. Bana daha kolay geliyo
Ekmek yedigimiz yerden devam he bol sans