http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling masoud26 | Kasa ~ Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
682
113
Çok kaybedıyor ve sürekli 20 kişi 500 10 kişi 500 diyor ben çözemedim umarım yanılırız

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,218
5,210
113
kupon var dost sadece tutar yazmıyor mesela örnek dün shellac dostun rolü vardı oda kuponları aynı şekilde atıyordu yani bu gibi konuşmalar hoş değil herkes kendine yakışanı yapar
yaaa bosver hacim kimin yazdirdigini gayet iyi biliyorum bunlarin . zaten sonn roolumdu bi daha acmicam ne cok nefret eden varmis

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,218
5,210
113
Iste emin degilum.dedim dagitim yapmissa ve yapacaksan sorun yok ben sadece bir an suphelendim kimseyi direk yargilamam ayrica hic bi gruplasmaya da ait degilim sadece bakacam
diyorum yaaa yine acarim belli bi zaman sonra dagitima denk gelirsen neden bizde listede degiliz deme lutfen bol sansin olsun senn de

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49,191
16,077
113
diyorum yaaa yine acarim belli bi zaman sonra dagitima denk gelirsen neden bizde listede degiliz deme lutfen bol sansin olsun senn de
Sorun yok katilmam olur biter cok sukur her yerden ekmek bulabiliyoz hic bi gruba dahil olmadan 😃

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
682
113
20 kişi 500 bana inandırıcı gelmiyor sürekli kaybeden biri

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,750
3,742
113
bi dsha takip etmezsiniz benim icin sorun değil .
kasanc durumunda burda illaki sizi de burda goruruz
mesele benim takip etmem degil sen oynadıgın kuponları at buraya görsün millet tamam yattı zaten kuponlar at kac bastında 20 kişeye 500 dagıtıyon milletle alay geciyon gibi oluyo böyle ben gerekirse özrümüde dilerim

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
682
113
Sürekli kaybeden biri rol neden düşünsün

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49,191
16,077
113
Iste ilk supheyi dunku yanlislikla miktari gosterdigi yerde suphelendim hala suphe devam ediyor uggg

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,218
5,210
113
Sorun yok katilmam olur biter cok sukur her yerden ekmek bulabiliyoz hic bi gruba dahil olmadan 😃
eywallah . ben snn roolerine nasil katilmiyosam sen de bu sekilde dusunup katilmazsam belki daha guzel bi ortam olur açtığım roollerde. dsha once de faekettiysen bir kac defa sans diledin snn attigin postlari bile begenmemistim ;)

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
682
113
Arkadaşlar bu kişi yüzde 90 kekleme peşinde sürekli kaybeden biri 20 kişi 500 demez bunu bir radara almak lazım

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,750
3,742
113
eywallah . ben snn roolerine nasil katilmiyosam sen de bu sekilde dusunup katilmazsam belki daha guzel bi ortam olur açtığım roollerde. dsha once de faekettiysen bir kac defa sans diledin snn attigin postlari bile begenmemistim ;)
Kelime oyunu yapma oynadıgın kupınları at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...