yaaa bosver hacim kimin yazdirdigini gayet iyi biliyorum bunlarin . zaten sonn roolumdu bi daha acmicam ne cok nefret eden varmiskupon var dost sadece tutar yazmıyor mesela örnek dün shellac dostun rolü vardı oda kuponları aynı şekilde atıyordu yani bu gibi konuşmalar hoş değil herkes kendine yakışanı yapar
Ben dagitim yaptigini gordukten sonra artik katilirim rollerine ondan sonra hukmu veririm 😃Hikaye ya sallıyo oraya görseli kupon falan görmedim ben ne oynadıgıda belli degil zaten
Bu kanıya bende vardım normal böyle düşünmenIste emin degilum.dedim dagitim yapmissa ve yapacaksan sorun yok ben sadece bir an suphelendim kimseyi direk yargilamam ayrica hic bi gruplasmaya da ait degilim sadece bakacam
en iyisi dost gerek yok zaten hem kayıp oluyor sürekli hemde konu farklı yerlere gidiyoryaaa bosver hacim kimin yazdirdigini gayet iyi biliyorum bunlarin . zaten sonn roolumdu bi daha acmicam ne cok nefret eden varmis
diyorum yaaa yine acarim belli bi zaman sonra dagitima denk gelirsen neden bizde listede degiliz deme lutfen bol sansin olsun senn deIste emin degilum.dedim dagitim yapmissa ve yapacaksan sorun yok ben sadece bir an suphelendim kimseyi direk yargilamam ayrica hic bi gruplasmaya da ait degilim sadece bakacam
Sorun yok katilmam olur biter cok sukur her yerden ekmek bulabiliyoz hic bi gruba dahil olmadan 😃diyorum yaaa yine acarim belli bi zaman sonra dagitima denk gelirsen neden bizde listede degiliz deme lutfen bol sansin olsun senn de
mesele benim takip etmem degil sen oynadıgın kuponları at buraya görsün millet tamam yattı zaten kuponlar at kac bastında 20 kişeye 500 dagıtıyon milletle alay geciyon gibi oluyo böyle ben gerekirse özrümüde dilerimbi dsha takip etmezsiniz benim icin sorun değil .
kasanc durumunda burda illaki sizi de burda goruruz
Sürekli kaybeden biri rol neden düşünsün
eywallah . ben snn roolerine nasil katilmiyosam sen de bu sekilde dusunup katilmazsam belki daha guzel bi ortam olur açtığım roollerde. dsha once de faekettiysen bir kac defa sans diledin snn attigin postlari bile begenmemistimSorun yok katilmam olur biter cok sukur her yerden ekmek bulabiliyoz hic bi gruba dahil olmadan 😃
Kelime oyunu yapma oynadıgın kupınları ateywallah . ben snn roolerine nasil katilmiyosam sen de bu sekilde dusunup katilmazsam belki daha guzel bi ortam olur açtığım roollerde. dsha once de faekettiysen bir kac defa sans diledin snn attigin postlari bile begenmemistim![]()
Sağlık olsun reis 🔐@Daimon burasi kayip kapatabiliriz konu fazla uzuyor