- 5,901
- 1,692
- 113
18
İmkansız, siteler aracı gibi düşünebilirsiniz. Sağlayıcı tektir ve siteler aracılığıyla sizlere oyunları sunuyorlar. Sitelerin arasında ki fark çekim ve bonus kuralları yani güçlü yönler diyebiliriz.@Padişahbet Destek samimi olduğuna inanarak sana bir soru soracağım , şimdi pragmatic falan site isterse manuel müdahele edebilir mi oyunlaramümkün mü bu?
Peki oyunlarda beti 20 kuruşa 10 kuruşa nasıl ayarlıyorlar mesela deneme bonuslarındaİmkansız, siteler aracı gibi düşünebilirsiniz. Sağlayıcı tektir ve siteler aracılığıyla sizlere oyunları sunuyorlar. Sitelerin arasında ki fark çekim ve bonus kuralları yani güçlü yönler diyebiliriz.
Aynen ben OklahomayımSonucu biliyor zaten onlar bakmayın gelir o
eyvallah dostum sağol aklımdaki bir soru işaretiydi bu.İmkansız, siteler aracı gibi düşünebilirsiniz. Sağlayıcı tektir ve siteler aracılığıyla sizlere oyunları sunuyorlar. Sitelerin arasında ki fark çekim ve bonus kuralları yani güçlü yönler diyebiliriz.
TebriklerAynen ben OklahomayımBöyle bir şey olabilir mi? Yoksa niye çalışayım ben
![]()
En az 2@Padişahbet Destek kaç adım rol 3 mu
Vay admin Cyber de oynuyor
Tamam bekliyoruz 2.adimiEn az 2
Bizden maç istedin kendi bildiğinden şaşmıyorsun devam böyleEn az 2
hedef 5 k olsun başarırsan 5 kişiye roll parası olarak ver ki burada roll yapsın , aktif katılım olsunEn az 2