- 19,379
- 8,222
- 113
200 er nakit yeterli daha ne olsun teşekkürler6 Kişi Üye ID iletti. 200'er TL ekleyim mi yoksa devam mı?
200 er nakit yeterli daha ne olsun teşekkürler6 Kişi Üye ID iletti. 200'er TL ekleyim mi yoksa devam mı?
Hahahah ver Gazı yanmasın beeee500 turk lirası ekletir padişah sağlamdır ole diğer siteler gibi değildir 50 100 fb ekletsin puahah
Oynasan gelmezdiPara olsa 4.75 de Portekiz çeyrek alacaktım lanet olsun
Eklet bence para lazım aç gözlü olmayalım6 Kişi Üye ID iletti. 200'er TL ekleyim mi yoksa devam mı?
AynenEklet bence para lazım aç gözlü olmayalım
Sayin dostum bana 500 ekletseydiniz de sizin adınıza bi rolling acsaydim çok makbule geçerdi efendim6 Kişi Üye ID iletti. 200'er TL ekleyim mi yoksa devam mı?
Şu fakir düşünceleri bıraksanız artık 200e yemek yok 250 olsun bari200 er nakit yeterli daha ne olsun teşekkürler
Ne alacan kanka 200 liraylan Allahın senEklet bence para lazım aç gözlü olmayalım
Acaba ödülüm tam olarak ne zmn yüklenir sayın destek bey, zira parasız olduğum zamanlarda meymenetsiz çekilmez biri oluyorum. Teşekkürler4.24 kuruşu da ben alırım
İlk bana eklet Portekiz kızları kaçırmayalım6 Kişi Üye ID iletti. 200'er TL ekleyim mi yoksa devam mı?
Tek Atar 400 yaparızNe alacan kanka 200 liraylan Allahın sen
Destek olmasa oda yoktu öyle düşün azla yetinmeyen çoğu bulamazŞu fakir düşünceleri bıraksanız artık 200e yemek yok 250 olsun bari
Yetinince de bulamıyoz her türlü aynı bkDestek olmasa oda yoktu öyle düşün azla yetinmeyen çoğu bulamaz
Yaw Dost ne anlatıyon bana göre iyi para sana göre kötü herkes senin bütçen kadar oynamıyorNe alacan kanka 200 liraylan Allahın sen
Dost biz rol açarız diye takip ettik zaten 300 500 olsa 2 3 adim atar zaten kazanınca bizde paylaşırdikDestek olmasa oda yoktu öyle düşün azla yetinmeyen çoğu bulamaz
Sen 500 al rol aç bana 200 yeterliDost biz rol açarız diye takip ettik zaten 300 500 olsa 2 3 adim atar zaten kazanınca bizde paylaşırdik
Tamam ağlama ama dik durAç gözlü olmayın 200 e tamah edin
@Padişahbet Destek millet 200 razı oldu onlara 200 bana 500 3 adımlık rol açsam olurmuSen 500 al rol aç bana 200 yeterli
Kuruş yokken dik duramıyoruz malesefTamam ağlama ama dik dur