- 18,497
- 7,796
- 113
Çok ayıp arkadaş sadece çalışan (emekçi) site sahibi değil ki kurallar neyse onu uyguluyor.Dogum gunumde bonus siteye 60tl eklemeye utanmadınız mı mesela bi de betcoda tek buraya yatırıyorum adamlar gelmiş gırgır yapıyor
Çok ayıp arkadaş sadece çalışan (emekçi) site sahibi değil ki kurallar neyse onu uyguluyor.Dogum gunumde bonus siteye 60tl eklemeye utanmadınız mı mesela bi de betcoda tek buraya yatırıyorum adamlar gelmiş gırgır yapıyor
Yaşın 20 katı dediler 60 tl eklemisler 3 yasındamıyım benÇok ayıp arkadaş sadece çalışan (emekçi) site sahibi değil ki kurallar neyse onu uyguluyor.
Sitemiz de doğum günü hediye bonusu yaşınızın 20 katıdır. 60₺ bonus aktarılması için kullanıcının 3 yaşında olması gerekiyor.Dogum gunumde bonus siteye 60tl eklemeye utanmadınız mı mesela bi de betcoda tek buraya yatırıyorum adamlar gelmiş gırgır yapıyor
Kullanıcı adınızı iletebilir misiniz? Hatalı bir işlem olabilir.. Fakat 60₺ hediye bonus imkansızdır.Yaşın 20 katı dediler 60 tl eklemisler 3 yasındamıyım ben
Ss atıcam bekleSitemiz de doğum günü hediye bonusu yaşınızın 20 katıdır. 60₺ bonus aktarılması için kullanıcının 3 yaşında olması gerekiyor.
Kullanıcı adınızı iletebilirseniz kontrol edelim. Ekip arkadaşlar da gözden kaçan veya anlık bir sistemsel hata nedeniyle de olabilir.Ss atıcam bekle
osmanwashereKullanıcı adınızı iletebilirseniz kontrol edelim. Ekip arkadaşlar da gözden kaçan veya anlık bir sistemsel hata nedeniyle de olabilir.
Çekmefin miKasa 267 basın bukez en az 250 çekmem lazım
20kati çekim demişlerdir belkiYaşın 20 katı dediler 60 tl eklemisler 3 yasındamıyım ben
Benimde hesabımı kapatmissiniz üzüldüm ..Kullanıcı adınızı iletebilirseniz kontrol edelim. Ekip arkadaşlar da gözden kaçan veya anlık bir sistemsel hata nedeniyle de olabilir.
Kasa kaçSalak takım 127-105 den 127-121 bitti 17 fark demiştim kasa 330 olacaktı
Yok 20 kat bonus ekleniyor bi de yatırım yapmıştım o gün baktım 60tl eklediler bide aktif oynuyodum sitede20kati çekim demişlerdir belki
17 kusurati 2 maça saldım yarım sayıdan gitti 80 de oradan gelecektiÇekmefin mi
Sanane sen kendi kasana bakKasa kaç
Sizler %25 yatırım bonusu almışsınız, hediye bonusu almamışsınız. Bonus hesabınıza eklenmiştir, keyifli vakitler.Ekli dosyayı görüntüle 826389
Eklediğiniz bonus buydu işte saolsun site bizi 2.5 yasında yaptı
Doğum günü bonusu almak için ne kadar yatırım gerekliKullanıcı adınızı iletebilir misiniz? Hatalı bir işlem olabilir.. Fakat 60₺ hediye bonus imkansızdır.
2 k oldu ıban atSanane sen kendi kasana bak![]()